about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

مقامات شورای امنیت روسیه در افشاگری جدید خود گفتند ایالات‌متحده دارای پایگاه‌های سایبری خارجی است که از صدها هکر استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه سایبربان به نقل از تاس؛ اولگ خراموف معاون شورای امنیت روسیه در مصاحبه‌ای به روزنامه روسی روسییسکایا گازتا (Rossiyskaya Gazeta) گفت:

ایالات‌متحده پایگاه‌های سایبری در خارج از کشور دارد، ازجمله در هامبورگ، جایی که صدها هکر خارج از حوزه قضایی آلمان کار می‌کنند.

خراموف ادامه داد:

ایالات‌متحده پایگاه‌های سایبری در خارج از کشور دارد. به‌عنوان‌مثال، دفتر آژانس امنیت ملی در هامبورگ، جایی که صدها هکر حرفه‌ای برای منافع ایالات‌متحده تلاش می‌کنند. یا مراکز عملیات سایبری ناتو در کشورهای شمال غرب اروپا (بالتیک).

خراموف درباره ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر اینکه روسیه در اقدامی تلافی‌جویانه حملات سایبری علیه آمریکا طراحی کرده است، گفت:

روسیه برخلاف آمریکا چنین مراکز سایبری ندارد درحالی‌که آمریکایی‌ها مدت‌ها پیش نیروهای سایبری خود را ایجاد کرده‌اند. اسناد دکترین گسترده‌ای در این زمینه وجود دارد. فرماندهی سایبری آمریکا به برنامه‌ریزی برای انجام عملیات و تلاش برای افزایش حمایت متحدان ادامه می‌دهد. این در حالی است که در روسیه چنین اسناد دکترینی وجود ندارد.

خراموف معتقد است، واشنگتن برای توجیه آسیب‌پذیری آمریکا در حوزه فناوری اطلاعات نیاز به گفتگو در صحنه داخلی دارد.

عضو ارشد شورای امنیت روسیه تصریح کرد:

سال‌ها اتکای شدید بر تسلط بر اینترنت شرایطی را ایجاد کرده است که به گفته کارشناسان، هر هکری که دانشی در سطح دانش‌آموزان مدرسه‌ای از حوزه فناوری اطلاعات داشته باشد، می‌تواند به خانه‌های هوشمند آمریکایی آسیب برساند. ازاین‌رو تصمیمات عجولانه شرکت‌های فناوری اطلاعات پیشرو را وادار کرده در حوزه حفاظت سایبری و آموزش متخصصان برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی چندین میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام ‌دهند.

این مقام روسی تأکید کرد:

این بهایی است که ایالات‌متحده و سایر کشورهای مستبد که به دنبال ارائه اقدامات قانونی اجباری برای کل جامعه جهانی هستند باید برای تکبر، خودباوری بیش‌ازحد و رد پیشنهادهای روسیه پرداخت کنند.

وی در پایان گفت:

ما صبورانه منتظر خواهیم بود تا آمریکا با جاه‌طلبی‌های هژمونیستی خود کنار بیاید، عقل سلیم را به کار گیرد و برای مذاکرات سازنده دوجانبه به میز مذاکره بازگردد. فعلاً آمریکا قابل‌اعتماد نیست.

آمریکا و روسیه یک گروه کاری برای توسعه اقداماتی در جهت مقابله با حملات هکرها به زیرساخت‌های حیاتی هر دو کشور تشکیل داده بودند که به گفته روسیه آمریکا این مذاکرات را به‌صورت یک‌جانبه ترک کرده و کانال ارتباطی خود را بسته است.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.