about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شودان، شکارچی بدافزارهای خودمختار

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت «Recorded Future»، به‌تازگی در زمینه تهدیدات امنیتی، با شودان که یک موتور جستجوی اینترنتی است، پروژه مشترکی را آغاز کرد. این دو موسسه با همکاری یکدیگر، خزش گری طراحی کرده و نام آن را شکارچی بدافزارها (Malware Hunter) گذاشته‌اند.

این خزش گر همانند یک بدافزار رفتار می‌کند و سیگنالی را به مراکز کنترل و فرمان ارسال می‌کند. اگر سیستم دریافت‌کننده سیگنال پاسخی ارسال کند مجدداً آن را دریافت می‌نماید و از پاسخ دریافت شده به وجود بدافزار یا عدم وجود آن پی می‌برد.

در درجه اول، این خزش گر ابزار کنترل از راه دور را که به آن سیستم فرمان می‌دهند، متوقف می‌کند، زیرا برخی از این مرکز کنترل، بر روی وب کم کاربران تأثیر می‌گذارد و از طریق آن اقدام به ضبط ویدیو یا صدا می‌نماید. این نوع بدافزارها، از راه دور به سیستم کاربر دسترسی پیداکرده و سیستم را آلوده می‌کند. این بدافزارها در کمپین‌های غیرقانونی به فروش می‌رسند و به‌صورت بلادرنگ به‌روز می‌شوند. برنامه شکارچی بدافزارها، از طریق سیستم‌های امنیتی مانند دیواره آتش (firewalls) اقدام به مسدود کردن بدافزارهای خودمختار (botnets) می‌کند.

عملکرد شکارچی بدافزار بسیار پیچیده است. خزش گر شودان اقدام به جستجو در سطح اینترنت می‌نماید تا بتواند بدافزارهای خودمختار (botnets) را بیابد و آن‌ها را از بین ببرد، زیرا آن‌ها اقدام به آلوده کردن سیستم کاربران می‌کنند.

به ادعای کارشناسان تاکنون، این خزش گر شکارچی، 5.700 سرور را شناسایی کرده که اکثراً این سرورها مخرب بوده‌اند. بر این اساس، یکی از بزرگ‌ترین این سرورها متعلق به کشور چین است که قبلاً هم برای برخی جرائم سایبری در سال 2009 مورداستفاده قرارگرفته بوده است.

این کارشناسان مدعی هستند فضای مجازی، مملو از بات‌ها، ویروس‌ها، بدافزارها، تروجان‌ها و... هستند و این امر اجتناب‌ناپذیر است که در فضای چنین گسترده‌ای که کل جهان را در بر دارد، باید مراقبت‌های لازم به جهت مقابله با چنین تهدیداتی صورت بپذیرد. بخش اعظم این مراقبت‌ها مربوط به خود فرد است زیرا برخی سهل‌انگاری‌های فرد سبب آلوده شدن سیستم شخصی و در پی آن، سازمان یا مجموعه‌ای می‌شود که کاربر قربانی در آن، مشغول فعالیت است.

 

تازه ترین ها
جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.

اختلال
1404/02/13 - 14:39- جرم سایبری

اختلال موقت در سامانه ثبت‌نام ملی لهستان بر اثر حادثه سایبری

به گزارش رسانه‌های محلی، یک حمله سایبری مشکوک روز چهارشنبه باعث اختلال در سامانه‌های ثبت‌نام ملی لهستان شد و دسترسی به خدمات کلیدی دولتی را با مشکل مواجه کرد.