about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دنیای امروز با سرعتی بی مثال در حال تحول و دگرگونی است. مفهوم شهرهای هوشمند در چنین شرایطی به یکی از داغ‌ترین محورهای بحث و گفتگو میان متخصصان بدل شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛شهر هوشمند از جمله مباحثی است که این روزها از سوی کارشناسان بسیاری مورد بررسی قرار گرفته است. پای بحث پیرامون شهر هوشمند در مجمع حکمرانی نیز به میان آمد. در روز نخست این رویداد، متخصصان درباره‌ مفهوم شهرهای هوشمند بحث‌هایی را شکل دادند.

کارشناسان اجلاس بر این موضوع که شهرهای سراسر جهان اعم از شهرهای کوچک و کلان شهرها با چالش‌های مشابه ناشی از فرایند شهرنشینی روبرو هستند هم نظر بودند. افزایش ساکنان شهرها و حومه‌ها، دولت‌های محلی را وادارد به ارائه‌ الگویی جدید برای خدمات حمل و نقل، امور اداری و فرایند اجرای قانون می‌کند.

جانوس سیزینسکی، نماینده تام الاختیار دولت لهستان در امور امنیت سایبری، در حاشیه این اجلاس، اشاره کرد که در این شرایط مقامات محلی به طور فزاینده‌ای به سمت فناوری‌های مدرن مانند هوش مصنوعی، تحلیل کلان داده‌ها و دیجیتال سازی متمایل شده اند که این تکنولوژی‌ها می‌توانند در فرایندهایی مانند طراحی و اجرای برنامه‌های داخلی و بهبود خدمات دولتی و ساده سازی حکمرانی داخلی تا حدود زیادی مؤثر باشند.

برای مقامات بسیاری از دولت‌های محلی عبارت شهر هوشمند صرفاً یک تئوری روی کاغذ نیست بلکه آن‌ها به بازدهی ملموس شهر هوشمند به عنوان یک ابزار عملی باور دارند.

متخصصان در مورد ایجاد تحولاتی مانند «بودجه‌ هوشمند» و «مدیریت هوشمند» در عصر جدید، بسیار امیدوار و خوشبین هستند.

سیزنسکی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون شهرهای هوشمند، توضیح داد که آنلاین شدن فرایندهای اداری و بوروکراتیک موجب کوتاه شدن صف‌های مردم متقاضی این خدمات می‌شود و تمرکز کارمندان را به امور مهم‌تری معطوف می‌کند و همه‌ این عوامل باعث بهینه‌سازی فرایندها و صرفه جویی در بودجه‌ شهری می‌شود.

جانوس سیزینسکی خاطر نشان کرد که حتی بخش‌های دیجیتال و آنلاین مجمع حکمرانی اینترنت در شهر کاتوویتس لهستان نیز با کمک فناوری‌های مشابهی برگزار شده است.


وی در ادامه افزود:

«برای هوشمند کردن شهرها به سرمایه‌ای کلان نیاز است اما زمانی که این اقدام صورت گیرد می‌توانیم از فناوری برای بسیاری از مسائل روزمره استفاده کرده و زندگی میلیاردها نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار دهیم.»

سیزینسکی همچنین در پاسخ به سوالی مهم در مورد چگونگی امکان تسریع دیجیتالی شدن در مناطقی که در حال حاضر دسترسی به اینترنت ندارند، گفت:

«قطعا برای محقق کردن این مهم در مناطق فاقد دسترسی به اتصال اینترنت، صرف صدها میلیارد یورو نیاز است. من معتقدم که این امر کاملاً امکان پذیر است و بازار اقتصادی توانایی تأمین این بودجه را داد. با نگاهی به سرمایه‌ای که برای مقابله با همه‌گیری کرونا ویروس صرف شده، هزینه این مبلغ برای اقتصاد جهانی قابل دسترسی و قابل تحقق به نظر می‌رسد.»

وی در ادامه سخنان خود، افزود:

«توسعه‌ی فناوری‌های نوآورانه و دیجیتال سازی که با عنوان توسعه و سازگار کردن زیرساخت‌های مدرن همگام با زندگی شهروندان تعریف می‌شود، عنصر کلیدی سیاست دولت لهستان و بسیاری از دیگر کشورهای جهان است.»

پدیده شهرنشینی در قرن حاضر، با سرعتی بی سابقه در حال رشد و گسترش است. با تداوم این روند، پیش بینی می‌شود که تا سال ۲۰۵۰، جمعیت شهرنشین جهان به بیش از ۶۶ درصد برسد.

از همین روی، استفاده از فناوری‌های نوظهور در حوزه مدیریت شهری، امری بسیار حیاتی و حائز اهمیت محسوب می‌شود. بنابراین، عجیب نیست که احداث چنین شهرهایی و دیجیتال سازی زیرساخت‌های بسیاری از مناطق شهری جهان، در دستور کار توسعه اکثر کشورهای جهان قرار گرفته و به دغدغه‌ای بزرگ برای متخصصان بدل شده است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.