about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت‌های امنیتی ۳۲ اپلیکیشن‌ کلاه‌بردار در اپ‌استور شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیتی سوفوس (Sophos) با انتشار گزارشی اعلام کردند 32 برنامه در فروشگاه اپ‌استور شناسایی کرده‌اند که اقدام به کلاه‌برداری کرده و از حساب کاربران پول برداشت می‌کنند. 

 کارشناسان این شرکت، این اپلیکیشن‌ها را همچون برنامه‌های اندروید پلی‌استور که در سال 2019 شناسایی شده بودند فلیس‌ویر «fleeceware» نامیدند. 

برنامه‌های فلیس‌ویر از شکاف‌های قانونی نسخه‌های آزمایشی برنامه‌های آی‌اواس سوءاستفاده کرده و پس از پایان مهلت آزمایشی نیز از حساب کاربر به بهانه حق اشتراک، پول سرقت می‌کنند. 

به گفته محققان سوفوس، اپل نیز مانند گوگل به توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های پولی و اشتراکی این امکان را داده است برای محصولات خود دوره‌های آزمایشی تعیین کنند. براین اساس کاربران پس‌ازاینکه مجوز حق اشتراک و برداشت وجه از حساب کاربری پلی‌استور و اپ‌استور را بدهند می‌توانند برنامه را نصب‌کرده و به نسخه آزمایشی مشترک گردند. 

فروشگاه‌ها همچنین به توسعه‌دهندگان اجازه داده‌اند قوانین خاص خود را برای لغو دوره آزمایشی داشته باشند و به همین دلیل نیز برخی از آن‌ها، حذف محصول را به‌منزله پایان دوره آزمایشی قلمداد نمی‌کنند و کاربران را مجبور می‌کنند مراحل پیچیده و مبهمی را برای لغو طی کنند. برنامه‌های فلیس‌ویر نیز از این فرصت سوءاستفاده کرده و زمانی‌که کاربران مراحل لازم برای لغو نسخه آزمایشی را نمی‌توانند انجام دهند، پس از حذف شدن نیز اقدام به برداشت وجه می‌کنند.

به گفته کارشناسان سوفوس، در سال 2019 برنامه‌های فلیس‌ویر اندروید بیش از 600 میلیون بار نصب‌شده بودند و پس از حذف و پایان مهلت آزمایشی نیز 100 تا 240 دلار از کاربران اخذ کرده بودند. برنامه‌های فلیس‌ویری نیز که در فروشگاه اپ‌استور شناسایی‌شده‌اند تاکنون بیش از 3.5 میلیون بار نصب‌شده‌اند و از کاربران 30 دلار در ماه و 360 تا 468 دلار در سال برای قابلیت‌های ساده‌ای که معمولاً به‌صورت رایگان نیز در دسترس هستند، دریافت کرده‌اند. 

در حال حاضر تمام برنامه‌هایی که توسط کارشناسان سوفوس شناسایی‌شده‌اند برای دانلود در دسترس هستند. به اعتقاد محققان سوفوس، چنین برنامه‌هایی احتمالاً در فروشگاه اپ‌استور باقی خواهند ماند، چراکه اپل بابت خرید کلیه اپلیکیشن‌ها حق کمیسیون دریافت می‌کند.  

بسیاری از این برنامه‌ها، برنامه‌های فال و طالع‌بین، ویرایشگر تصویر و برنامه‌های بارکد و کیو‌آرکد اسکنر و برنامه‌های اعمال فیلتر و ویرایش تصاویر سلفی هستند. 

کارشناسان سوفوس به کاربران توصیه کرده‌اند اشتراکات خود در پلی‌استور و اپ‌استور را دائماً کنترل کنند تا برنامه‌های فلیس‌ویر از آن‌ها هزینه‌ای دریافت نکنند. 

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.