about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان روس یک بانت بزرگی شناسایی کردند که اقدام به استخراج پنهان اطلاعات می‌کند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت شبکه و حفاظت در برابر حملات دیداس کریتورلبز روسیه (Qrator Labs) در گزارشی اعلام کرد در سه‌ماهه چهارم سال 2021 یک بات‌نت جدید با 160097 دستگاه کشف‌کرده که سه برابر بزرگ‌تر از بات‌نت‌های سال 2021 بوده است. این بات‌نت جهت سازمان‌دهی حملات دیداس استفاده نمی‌شده و برای داده‌کاوی یکی از شرکت‌های خرده‌فروش به کار ‌رفته است.

گئورگی تاراسوف، مدیر محصول شرکت کریتورلبز دراین‌باره می‌گوید:

بات‌نت‌های به این بزرگی رکوردی در شدت درخواست‌ها و پهنای باند ثبت نمی‌کنند: وظیفه آن‌ها استخراج داده‌های تجاری مهم به‌طور مداوم و روزانه بدون ایجاد سوءظن در مکانیسم‌های دفاعی است. هر چه میزان کاری که هر دستگاه باید انجام دهد کمتر باشد، تشخیص آن در میان انبوه کاربران و مسدود کردنش دشوارتر می‌شود. مبارزه با این فعالیت به کمک تحلیل اعتبار، محدودیت‌های سرعت و مسدودسازی‌ آی‌پی دشوار است - کاربران قانونی به‌ناچار زیر تیغ قرار خواهند گرفت. بایستی بتوان بازدیدکنندگان را شناسایی کرد، یکپارچگی محیط دیجیتال دستگاه‌هایشان را که بات‌های پیشرفته جعل آن را خوب بلدند، ارزیابی کرد و برای هر مراجعه مخرب، تصمیمی برای منع دسترسی به‌صورت جداگانه اتخاذ شود. کارشناسی در عملکرد مرورگرهای وب و اپلیکیشن‌های تلفن همراه، دانستن اهداف فعالیت‌های بات و ابزارهای فنی برای دستیابی به آن‌ها به این مسئله کمک می‌کند.

بر طبق گزارش کریتورلبز، در سه‌ماهه چهارم سال 2021 بیشترین میزان حملات بات‌نت علیه آموزش و تجارت الکترونیک معطوف بوده است. رشد شمار حملات به این بخش‌ها به ترتیب 12.29% و 10.21% بوده است. سیستم‌های پرداخت با 9.75% درصد در جایگاه سوم قرارگرفته‌اند. بانک‌ها که 22.28% از کل حملات دیداس را در سه‌ماهه گذشته به خود اختصاص داده بودند، در سه‌ماهه چهارم تنها در 5% از موارد هدف این نوع حملات قرار گرفته‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.