about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی گروه هکری Nazar APT

کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی گروهی به نام «Nazar APT» شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اعضای گروه هکری شدوبروکرز (Shadow Brokers) در سال 2016 اعلام کردند گروه هکری اکویژن گروپ (Equation Group) را هدف حملات سایبری قرار داده و تسلیحات سایبری آژانس امنیت ملی را به مزایده گذاشته‌اند.

بسیاری از کارشناسان اکویژن‌گروپ را به دولت آمریکا نسبت می‌دهند و کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی در سال 2015 اعلام کردند این گروه از سال 1996 به مدت 10 سال در حال فعالیت بوده و هزاران کاربر را در بیش از 30 کشور دنیا هدف قرار داده است. 

اکویژن گروپ طی چندین سال فعالیت خود با گروه‌های دیگری نیز که کمپین‌هایی با بدافزارهای استاکس‌نت و «Flame» سازمان‌دهی کرده بودند در ارتباط بوده است. 

اعضای گروه شدوبروکرز مدت‌ها در تلاش بودند یک بدافزار دولتی را بفروشند و اما خریداری پیدا نکردند. درنتیجه در سال 2017 تصمیم گرفتند پایگاه داده‌ای به نام «Lost in Translation» را رایگان منتشر کرده و در دسترس عموم قرار دهند. 

در میان ابزارهای منتشرشده شدوبروکرز در پشتی «DoublePulsar» و اکسپلویت «EternalBlue» نیز بودند که از طریق آن‌ها بدافزارهای «WannaCry» و «NotPetya» در سراسر جهان توزیع‌شده‌اند.

پایگاه داده شدوبروکرز علاوه بر موارد مذکور، فایلی به نام «Sigs.py» نیز داشته که شامل اطلاعاتی در خصوص عملیات جاسوسی گروه‌های سایبری و شناسایی آن‌ها بوده است. 

این فایل یک اسکنر ساده بدافزار بوده که اپراتورهای آژانس امنیت ملی آن را در رایانه‌های هک شده به کار می‌بردند تا ردپای گروه‌های هکری رقیب را شناسایی کنند. 

فایل «Sigs.py» دارای 44 بسته اطلاعاتی برای شناسایی فایل‌ها و ابزارهای هکری سایر گروه‌های هکری بوده که از 1 تا 45 شماره‌گذاری شده بودند.

بسیاری از کارشناسان به این نتیجه رسیدند که در این فایل گروه‌های بیشتری نسبت به آنچه کارشناسان آی‌تی و شرکت‌های بزرگ امنیتی با آن‌ها آشنا هستند، برشمرده شده است، حتی باگذشت سه سال از انتشار این پایگاه داده، 15 مورد از بسته‌های فایل «Sigs.py» هنوز ناشناس باقی‌مانده‌اند. 

هفته گذشته جوان آندرس گوئررو سعده (Juan Andres Guerrero-Saade)، کارشناس سابق آزمایشگاه کسپرسکی و گوگل در وبینار امنیت سایبری «OPCDE» اعلام کرد بسته شماره 37 فایل یادشده مربوط به گروه هکری «Nazar APT» بوده و انتساب نادرست آن را تصحیح کرد، چراکه پیشتر فرض بر این بود که شماره 37، گروه APT چینی به نام «Iron Tige» است. 

به گفته این کارشناس، بسته شماره 37 جهت ردیابی گروه هکری «Nazar APT» اختصاص‌یافته که با هیچ‌یک از گروه‌های مشهور APT ارتباطی ندارد و زمان پیدایش آن به سال 2008 برمی‌گردد و بین سال‌های 2010 تا 2013 بسیار فعال بوده است. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.