about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی کی‌لاگر مخفی در رایانامه‌های بانکی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ به تازگی بدافزار جدیدی کشف شده که مشتریان بانک‌ها را هدف قرار داده و به‌نظر می‌رسد می‌خواهد گذرواژه‌های کاربران و بیت‌کوین‌ها را از کیف پول مجازی آن‌ها به سرقت ببرد. این بدافزار توسط شرکت امنیتی سِیرن «Cyren» کشف شده است و در حال حاضر مانند یک کی‌لاگر عمل می‌کند و از طریق ضمیمه‌های رایانامه‌ها در قالب یک برنامه‌ی انتقال بانکی جعلی توزیع می‌شود.
رایانامه‌ها مذکور توسط بات‌هایی واقع در آمریکا و سنگاپور و بانکی در امارات ارسال می‌شوند. معمولاً در عنوان رایانامه‌ها از جزئیات مالی مانند پرداخت برخط بانکی استفاده می‌شود، در حالی‌که ضمیمه حاوی یک برنامه‌ی جعلی و بدافزار است. برنامه حاوی کد سوئیفت۱ است تا نوع بانک و مؤسسه‌ی مالی تشخیص داده شود و در ادامه در فرآیند کلاه‌برداری این رایانامه‌ها واقعی به نظر برسند.
حتی اگر پرونده‌های ضمیمه طوری باشد که پی‌دی‌اف به‌نظر برسد، این پرونده‌ها اجرایی هستند. به محض اجرا شدن این پرونده، خودش را حذف کرده و یک پرونده‌ی دیگر با نام «filename.vbs» در پوشه‌ی آغازین ویندوز ایجاد می‌کند. هر بار که رایانه راه‌اندازی می‌شود، این اسکریپت اجرا شده و بدافزار شروع به کار خواهد کرد.
به‌طور خلاصه، بدافزار یاد شده تلاش دارد گذرواژه‌ها و اطلاعات حساس کاربران را جمع‌آوری کند و تمرکز اصلی آن بر روی FTP و نرم‌افزارهای مرورگر وب است. هر دوی این نرم‌افزارها حاوی اطلاعات زیادی از جمله گواهی‌نامه‌های رایانامه‌ها هستند. این اطلاعات همه چیز از جمله گذرواژه، نام کاربری، تاریخچه‌ی مرور و حتی کوکی‌ها را شامل می‌شود.
اگر بر روی رایانه‌ی قربانی کیف پولی مربوط به ارز مجازی وجود داشته باشد، بدافزار بر روی آن‌ها نیز کار خواهد کرد. فهرست ارزهای مجازی که این بدافزار هدف گرفته نسبتاً طولانی است و شامل بیت‌کوین، «Litecoin» ،«Namecoin» و سایر ارزها است.
این بدافزار در اصل یک کی‌لاگر است و هر چیزی که شما بر روی صفحه‌کلید بفشارید یا موشواره‌ی خود را هرجایی که قرار دهید قابل جمع‌آوری است. همان‌طور که قبلاً نیز چندین بار اشاره شده است، شما باید توجه ویژه‌ای به رایانامه‌های دریافتی با عنوان مالی داشته باشید و هر رایانامه‌ای را باز نکرده و بر روی ضمیمه‌های آن کلیک نکنید.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.