about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی کمپین جدید بدافزار FakeSpy

شرکت امنیت سایبری «Cybereason» گزارشی در خصوص کمپین جدید بدافزار «FakeSpy» منتشر کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری سایبریزن (Cybereason) در گزارشی از کمپین جدید بدافزار فیک‌اسپای (FakeSpy) خبر دادند.

به گفته کارشناسان این شرکت، فیک‌اسپای در حملات جدید خود پشت نقاب برنامه‌های خدمات پستی و خدمات حمل‌ونقل مخفی‌شده و اقدام به سرقت اطلاعات محرمانه کاربران می‌کند. 

این بدافزار اندروید که زمان پیدایشش به اکتبر 2017 برمی‌گردد قادر است پیامک‌ها، اطلاعات مالی و داده‌های برنامه‌های دستگاه را سرقت کند و اطلاعات اکانت و لیست مخاطبین را بخواند.

فیک‌اسپای که به‌عنوان سارق اطلاعات عمل می‌کند، در ابتدا کاربران کشورهای ژاپن و کره جنوبی را هدف قرار می‌داد، اما اخیراً کاربران کشورهای چین، تایوان، فرانسه، سوئیس، آلمان، انگلیس و ایالات‌متحده آمریکا را نیز هدف قرار داده است. 

این بدافزار پشت نقاب برنامه‌های خدمات پستی و خدمات حمل‌ونقل مخفی شده و از طریق پیامک‌های فیشینگ به قربانی ارائه می‌شود.

در این پیامک‌ها به کاربر گفته می‌شود برنامه‌های خدمات پستی و یا خدمات حمل‌ونقل را نصب کند. زمانی که کاربر برنامه را نصب می‌کند، دسترسی به برخی قابلیت‌های دستگاه و مجوز نصب برخی برنامه‌ها از او طلب می‌شود تا فیک‌اسپای بتواند پیامک‌ها را تحت کنترل خود درآورده و اقدام به سرقت اطلاعات بکند. این بدافزار با خواندن لیست مخاطبین به دستگاه‌های دیگر نیز نفوذ می‌کند.

 طبق گزارش سایبریزن، گروهی که پشت کمپین جدید فیک‌اسپای قرار دارد، چینی‌زبان بوده و «Roaming Mantis» نام دارد. 

به اعتقاد کارشناسان این شرکت، فیک‌اسپای در کمپین جدید بسیار پیشرفته ظاهرشده و کدهای ارتقا یافته و تکنیک‌های ضد امولاتوری آن نشان می‌دهند به شدت در حال توسعه است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.