about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققین امنیتی توانسته اند نوع جدیدی از حملات فیشینگ را شناسایی کنند که از کد مورس در آن استفاده می شود.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛

به تازگی کمپین فیشینگی شناسایی شده است که از تکنیک مبهم سازی جدیدی استفاده می کند. در این روش، هکرها با استفاده از کد مورس (روشی برای انتقال پیام و اطلاعات است که در آن از یک رشته نشانه های بلند و کوتاه استاندارد به نام خط و نقطه استفاده می شود)، URL های موجود در ضمیمه ایمیل را مخفی می کنند. 


هکرها از شروع هفته گذشته، با هدف پنهان کردن URL های مخرب در حملات فیشینگ خود و عبور از مسیر ها و فیلترهای ورودی به ایمیل، استفاده از کد مورس را در دستور کار خود قرار داده اند. 
محققین BleepingComputer مدعی هستند این اولین بار است که استفاده از کد مورس در حملات فیشینگ را به چشم دیده اند. به اعتقاد آن ها استفاده از کد مورس، تکنیک مبهم سازی جدیدی به حساب می آید.
این حمله فیشینگ با ارسال ایمیلی آغاز می شود که به ظاهر صورت حساب یک شرکت با عنوان درآمد"_پرداخت_ صورت حساب_چهارشنبه_ 02/03/2021 " می باشد.
این ایمیل حاوی یک ضمیمه به فرمت HTML می باشد. این ضمیمه به صورتی نام گذاری شده است که کاربران آن را با فایل اکسل صورت حساب شرکت اشتباه خواهند گرفت. فرمت نام گذاری این ضمیمه ها به شکل زیر می باشد:
Xlsx.hTML._.{شماره}_صورتحساب_ (نام شرکت)
با باز کردن این ضمیمه در ویرایشگر متن می توانید به وضوح مشاهده کنید که اعداد و حروف ها به کد مورس مرتبط شده اند. پس از آن، کدهای مورس از طریق رمزگشایی به رشته هگزادسیمال(سامانه عدد نویسی بر مبنای عدد 16) تبدیل می شود.
این رشته های هگزادسیمال بعدا از طریق رمزگشایی به تگ های جاواسکریپت تبدیل  و به داخل صفحه HTML تزریق می شوند.
این اسکریپت های تزریق شده با فایل ضمیمه به فرمت HTML ترکیب می شوند و کاربر را مجبور به وارد کردن دوباره گذرواژه خود می کنند. 


با وارد کردن گذرواژه توسط کاربر، فرم مربوطه گذراواژه را به یک سایت دیگر می فرستد و مهاجمین می توانند اعتبارنامه های ورود به حساب کاربران را جمع آوری کنند.


این کمپین فعالیت زیادی داشته و اهداف را هدف قرار داده است.
محققین BleepingComputer 11 حمله فیشیگ از این نوع را به شرکت هایی مانند SGS، Dimensional، Matrohm، SBI، NUOVO IMAIW، Bridgestone، Cargeas، ODDO BHF، Dea Capital، Equinti و Capital Four شناسایی کرده اند. 


.


 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.