about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آزمایشگاه کسپرسکی کمپین سایبری جدیدی شناسایی کرد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی به‌تازگی یک کمپین سایبری شناسایی کردند که در آن مهاجمان از یک بوت‌کیت و ساختار پیچیده ماژولاری به نام موزائیک رگرسور (MosaicRegressor) علیه رابط UEFI استفاده کرده‌اند. 

بنا برگزارش کسپرسکی، این رابط پیش از سیستم‌عامل اجراشده و تمام فرایندها را در آغاز کار کنترل می‌کند. به همین جهت با اعمال تغییرات در کدهای آن می‌توان کنترل کامل رایانه را به دست گرفت، حافظه و محتوای دیسک را تغییر داد و با بوت‌کیت موزائیک رگرسور سیستم‌عامل را وادار به نصب فایل‌های مخرب کرد. 

محققان کسپرسکی با بررسی زیرساخت‌های موزائیک رگرسور به کد Vector-EDK رسیده‌اند که اساس اجزای مختلف رگرسور بوده است، ابزار ویژه‌ای که توسط گروه «Hacking Team» ساخته‌شده و در سال 2015 در دسترس عموم قرارگرفته است. 

کسپرسکی هنوز تمام اجزای بوت‌کیت مذکور را بررسی نکرده، اما بخشی که موردمطالعه قرارگرفته برای جمع‌آوری اسناد و Recent Documents و قرار دادن آن‌ها در آرشیو رمزگذاری شده به کار رفته است. مهاجمان بدین شکل فایل‌ها را برای سرقت آماده کرده‌اند. 

ایگور کوزنتسوف، کارشناس امنیت سایبری کسپرسکی در این خصوص اعلام کرد موزائیک رگرسور با سرور فرماندهی و کنترل ارتباط برقرار کرده و تمام اسناد و فایل‌های اخیر را از سیستم هدف جمع‌آوری و آرشیو کرده و به سرور ارسال می‌کند و به‌عنوان جاسوس‌افزار عمل می‌کند. 

به گفته وی، بوت‌کیت موزائیک رگرسور تنها در دو سیستم شناسایی‌شده و اجزای آن در بسیاری از رایانه‌ها مشاهده‌شده است. اهداف مهاجمان نیز در این کمپین دیپلمات‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد آفریقا، آسیا و اروپا بوده است. 

نخستین بوت‌کیت برای رابط UEFI در سال 2018 توسط کارشناسان شرکت ای‌ست شناسایی‌شد و در آن زمان به گروه هکری فنسی بیر نسبت داده شد، کارشناسان کسپرسکی نیز اپراتورهای موزائیک رگرسور را چینی‌زبان تشخیص داده‌اند. 

موزائیک رگرسور به کمک یکی از محصولات سال 2019 کسپرسکی به نام «Firmware Scanner» شناسایی‌شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .