about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

کارشناسان از طریق فناوری‌های تشخیص چهره و آنالیز داده به حضور یک فرد در جلسات مختلف پی بردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان دانشگاه بن گوریون به تازگی تحقیقاتی روی تصاویر برنامه‌های ویدئو کنفرانس انجام داده و به این نتیجه رسیده‌اند که می‌توان هویت و چهره کاربران را از طریق تصاویر برنامه‌های ویدئو کنفرانس شناسایی کرد. 

بر اساس نتایج تحقیقات این دانشگاه، می‌توان هزاران تصویر ویدئوکنفرانس را که در دسترس عموم قرار دارند، گردآوردی کرده و با پردازش آنها اطلاعات اعضای جلسات ویدئو کنفرانس را من‌جمله سن، جنسیت، اسامی کامل استخراج کرد. 

به گفته محققان این دانشگاه، می‌توان هویت افرادی را که از طریق برنامه‌های Zoom ،Microsoft Teams یا Google Meet در شبکه های اجتماعی تصاویری از خود به‌جای می‌گذارند، شناسایی کرد. 

کارشناسان در تحقیقات خود برای پردازش تصاویر از ابزارهای تشخیص متن استفاده کرده و بیش از 15700 تصویر کلاژ در شبکه های اجتماعی و بیش از 142 هزار عکس چهره اعضای ویدئو کنفرانس را مورد تجزیه‌وتحلیل قرار دادند. آن‌ها با استفاده از الگوریتم‌های پردازش تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی و پس‌زمینه تصاویر موفق شدند به حضور یک فرد در جلسات مختلف پی برده و هویت بیش از دوسوم کاربران تصاویر را شناسایی‌ کنند. 

به باور کارشناسان بن گوریون، حریم خصوصی و امنیت برخی افراد و شرکت‌ها به علت قرارگرفتن اطلاعات آن‌ها در جلسات ویدئو کنفرانس ممکن است به خطر افتد. 

کارشناسان برای جلوگیری از نفوذ کلاه‌برداران به حریم خصوصی کاربران توصیه کردند تصاویر ویدئو کنفرانس را در اینترنت منتشر نکنند، از اسامی «iZoom» یا «iPhone» و پس‌زمینه‌های مجازی در زمان برگزاری جلسات بهره برده و از لاگین‌ها یا اسامی ویژه استفاده نکنند.

محققان همچنین به توسعه‌دهندگان سرویس‌های ویدئو کنفرانس توصیه کردند با بهره‌گیری از فیلترها یا نویز گاوسی در تصاویر روی بخش حریم خصوصی این برنامه‌ها کار کنند تا از شناسایی کاربران خود جلوگیری کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1404/02/17 - 10:24- هوش مصنوعي

کاهش سهم درآمد مایکروسافت از شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.

مدیرعامل
1404/02/17 - 08:55- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: جامعه هنوز برای هوش جامع مصنوعی آماده نیست

هاسابیس می‌گوید شرکت‌ها تا یک دهه آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی برسند.

پیوند
1404/02/17 - 08:44- هوش مصنوعي

پیوند کوانتوم با هوش مصنوعی؛ سلاح مخفی گوگل برای رهبری تکنولوژی آینده

گوگل با پروژه‌‌ جاه‌طلبانه‌ی کوانتومی خود می‌خواهد تا ۵ سال دیگر حل مسائلی را ممکن کند که ابرکامپیوترها از پس آن برنمی‌آیند.