about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

شناسایی نسخه جدید بدافزار Valak

شرکت «Check Point» نسخه جدیدی از بدافزار «Valak» شناسایی کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت چک پوینت نسخه جدیدی از بدافزار والاک (Valak) شناسایی کردند که طی ماه‌های اخیر به‌شدت فعال بوده است. 

نسخه جدید والاک از طریق کمپین‌های فیشینگ و اسپم و فایل‌های مخرب ورد منتشرشده و باهدف قرار دادن سرورهای مایکروسافت اکسچنج به اطلاعات ایمیل‌های سازمانی و پسورد حساب‌های کاربری و گواهی‌نامه‌های دامنه دسترسی پیدا می‌کند. 

این بدافزار نخستین بار اواخر سال 2019 شناسایی شد و اکنون نیز یک تهدید تمام‌عیار به‌حساب می‌آید. والاک جهت ماندگاری در سیستم تغییراتی در رجیستری وارد کرده و وظایف زمان‌بندی‌شده ایجاد می‌کند. سپس اقدام به بارگیری و راه‌اندازی ماژول‌های مخرب که مسئولیت شناسایی و سرقت داده را بر عهده‌دارند، می‌کند.

اپراتورهای والاک با بهره‌گیری از ماژول ManagedPlugin اطلاعات سیستم را جمع‌آوری کرده و با سرقت اعتبارنامه‌ها و گواهی‌های دامنه به مایکروسافت اکسچنج نفوذ کرده و اقدام به جاسوسی از شبکه می‌کنند. 

بدافزار والاک تاکنون بیش از 30 بار به‌روزرسانی شده و به یک تهدید مستقل و پیچیده تبدیل‌شده است.

والاک پیشتر به‌عنوان بارگذار بدافزار عمل می‌کرد و در حال حاضر نیز به یک بدافزار ماژولار چندمرحله‌ای و پیچیده تبدیل‌شده و علیه شرکت‌های آمریکایی و آلمانی به کارگرفته می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد