about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی نسخه جدید بدافزار Qbot

شرکت چک پوینت نسخه جدیدی از بدافزار «Qbot» شناسایی کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت چک پوینت در گزارشی اعلام کردند نسخه جدیدی از بدافزار کیوبات (Qbot) شناسایی کرده‌اند که اقدام به سرقت ایمیل‌های کاربران از سرویس اوت لوک (Outlook) می‌کند. 

نسخه جدید کیوبات از ماه مارس تا آگوست 2020 به‌شدت فعال بوده و با سرقت ایمیل‌های کاربران حملات فیشینگ به‌مراتب هدفمندتری علیه کارکنان سازمان‌های دولتی، نظامی و صنعتی تدارک ‌دیده است. 

این بدافزار در یکی از کمپین‌های خود از طریق بدافزار «Emotet» توزیع‌شده و در ماه ژوئیه 2020، پنج درصد از سازمان‌های سراسر دنیا را هدف قرار داده است. 

کیوبات جدید ایمیل‌های مخرب حاوی پیوست آرشیو زیپ که دارای اسکریپت مخرب VBS هستند، ارسال می‌کند. این اسکریپت در سیستم کاربر پیلودهای اضافی بارگذاری کرده و با سرور فرماندهی و کنترل ارتباط می‌گیرد. 

کیوبات به کمک ماژول مخصوصی مجموعه‌ای از ایمیل‌های کاربران را از اوت لوک جمع‌آوری کرده و به سرور از راه دور ارسال می‌کند. مهاجمان با استفاده از ایمیل‌های سرقت شده و اطلاعاتی که در اختیاردارند پیام‌های اسپم و ایمیل‌های فیشینگ جدیدی ارسال کرده و اعتماد کاربران را جلب می‌کنند. 

بر اساس گزارش چک پوینت، بیشترین میزان حملات نسخه جدید کیوبات علیه سازمان‌های ایالات‌متحده آمریکا (29%) انجام‌شده است. اهداف بعدی آن نیز در کشورهای هند، اسرائیل، ایتالیا، آلمان، ترکیه، تایوان، کانادا، استرالیا و انگلیس واقع شده‌اند. 

بدافزار کیوبات که به «QuakBot» ،«QakBot» ،«Pinkslipbot» نیز شناخته می‌شود، در سال 2008 شناسایی‌شده است و طی سال های گذشته از یک سارق معمولی اطلاعات به چاقوی سوئیسی هکرها مبدل ‌شده است. 

این بدافزار قادر است در سیستم‌های آلوده بدافزارهای دیگری نصب کند و جهت اتصال از راه دور به سیستم هدف مورداستفاده قرار گیرد تا با استفاده از آدرس آی‌پی قربانی تراکنش‌های مالی انجام دهد. 

منبع:

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.