about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی خطرات پنهان با واقعیت افزوده

پنتاگون قصد دارد با استفاده از فناوری واقعیت افزوده، بمب های کنار جاده ای و خطراتی که سربازان را تهدید می کند، به شکل ایمن تری شناسایی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «defensesystems»؛ بمب های کنار جاده ای یا دست ساز (IED)، یکی از مرگبارترین سلاح ها در میان جنگ افزارهای مدرن به شمار می آیند. با توجه به گزارش «Foreign Policy»، تنها در یک بازه ی 3 ماهه در سال میلادی گذشته، بیش از 3 هزار نفر در افغانستان به واسطه ی این نوآوری کشته یا زخمی شدند.

بمب های یاد شده با استفاده از قطعات الکترونیکی ابزارهایی مانند تلفن های هوشمند، بی سیم یا زنگ در ساخته می شوند. در مقابل پنتاگون برای شناسایی آنها از جَمِر، رادارهایی با پهنای باند بسیار وسیع (ultra-wideband radar)، رادار زمین نفوذ (Ground-penetrating radar)، حسگرهای نصب شده روی تجهیزات پرنده، لیدار (LIDAR) و سگ های آموزش دید استفاده می کند.

دانشگاه دلاویر در یکی از تازه ترین تلاش ها برای حفاظت از سربازان در برابر ابزارهای انفجاری یاد شده، با آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی شروع به همکاری کرد. بر پایه ی این همکاری یک سامانه ی واقعیت افزوده که با دوربین های سنتی ترکیب می شوند، به وجود می آید. در این وسیله از حسگر مادون قرمز و رادار زمین نفوذ، برای شناسایی تهدیدات طبقه بندی شده در شعاع 30 متری استفاده خواهد شد.

در حالی که دوربین های معمولی نور مرئی را جمع آوری می کنند، حسگرهای مادون‌قرمز گرمایی را می توان در طول شب یا آب و هوای مه آلود یا طوفان شن، مورد استفاده قرار داد. سامانه ی موردبحث به منظور شناسایی محیط از امواج رادیویی بهره می برد و قادر است اشیای قرار گرفته تا عمق 7.6 تا 12.7 سانتیمتر را شناسایی بکند. این اطلاعات در یک سامانه ی واقعیت افزوده به کار گرفته می شوند.

سامانه ای مجهز به چند دوربین را می توان روی خودروها، هواپیماها و روبات ها مختار مستقر کرد تا پیش از ارسال سربازان به منطقه ی مورد نظر، محیط آن را بررسی کنند. در نتیجه می توان اطمینان حاصل کرد که اگر بمبی توسط یک وسیله شناسایی نشود، حتماً توسط دیگران رؤیت خواهد شد.

محققان با استفاده از داده های جمع آوری شده توسط دوربین ها، الگوریتم های شناسایی بمب های کنار جاده ای و دیگر اهداف مورد نظر را تقویت می کنند.

تازه ترین ها
هوش
1404/02/16 - 08:02- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی فرمان جنگنده‌های چین را در دست گرفت!

چین با کمک هوش مصنوعی DeepSeek نسل جدید جنگنده‌های رادارگریز را طراحی می‌کند و آماده رقابت با غول‌های فناوری غربی است.

رفع
1404/02/16 - 08:00- هوش مصنوعي

رفع ناترازی با هوشمندسازی؛ هوش مصنوعی چگونه مصرف برق را کم می‌کند

رئیس انجمن‌صنفی کارفرمایی شرکت‌های فناور هوش مصنوعی واقتصاد دیجیتال ایران گفت: با کاربست هوش مصنوعی در صنایع مختلف تا ۵۰ درصد صرفه‌جویی، بهینه سازی و در نهایت بهره‌وری حاصل می شود.

راه‌اندازی
1404/02/16 - 08:00- آسیا

راه‌اندازی اولین مرکز داده ملی اندونزی

اولین مرکز داده ملی اندونزی قرار است در ماه ژوئن سال جاری راه‌اندازی شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.