about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شناسایی حملات جدید بدافزار TrickBot

کارشناسان امنیتی حملات جدیدی از بدافزار «TrickBot» شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان امنیتی به‌تازگی حملات جدیدی از بدافزار «TrickBot» شناسایی کرده‌اند که علیه کاربران ویندوز 10 انجام می‌شود. 

طبق گزارش محققان «Morphisec Labs»، مهاجمان در حملات خود از اکتیو‌ایکس کنترل و اسناد ورد بهره گرفته و تریک‌بات را در سیستم قربانی نصب می‌کنند و اطلاعات حساب‌های کاربری، ارزدیجیتال و اطلاعات کارت‌های بانکی را سرقت می‌کنند.   

آن‌ها از یک سند مخربی بهره می‌گیرند که حاوی تصویر خاصی با اکتیوایکسِ پنهان‌شده است و زمانی که کاربر اقدام به استفاده از آن می‌کند، تریک‌بات در سیستم قربانی نصب می‌شود. 

پیشتر کارشناسان شرکت‌ امنیت سایبری سایبریزن (Cybereason) مدعی شده بودند اعضای گروه هکری لازاروس دسترسی به سیستم‌های آلوده را از اپراتورهای بدافزار تریک‌بات خریداری کرده و از ماژول جدید این بدافزار تحت عنوان انکور (Anchor) در حملات سایبری خود استفاده می‌کنند. 

اپراتورهای تریک‌بات دسترسی به شبکه‌ای از سیستم‌هایی را که توسط این بدافزار آلوده‌شده‌اند به دیگر مهاجمان سایبری من‌جمله هکرهای دولتی می‌فروشند و مشتریان نیز می‌توانند از تریک‌بات استفاده کرده و بدافزار اختصاصی خود را نصب‌ کنند و بر اساس اهداف خود از دیگر ماژول‌های تروجان استفاده نمایند.

تریک‌بات در سال 2019، 250 حساب ایمیل را سرقت کرده و از اوایل ماه آگوست 2019 شرکت‌های ورایزن، تی موبایل و اسپرینت را هدف قرار داده است. این بدافزار در برخی کمپین‌ها، اپراتورهای موبایلی بزرگ را نیز هدف قرار داده است. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.