about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی حملات جدید بدافزار QSnatch

اپراتورهای بدافزار «QSnatch» کمپین جدیدی علیه کاربران اروپای غربی و آمریکای شمالی تدارک دیدند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا (CISA) و مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس (NCSC) در گزارشی مشترک نسبت به حملات جدید بدافزار کیواسنچ (QSnatch) هشدار دادند. 

بر طبق این گزارش، کیواسنچ به‌تازگی کاربران کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی را هدف قرار داده و اطلاعات 62 هزار دستگاه ذخیره‌ساز تحت شبکه (NAS) شرکت تایوانی «QNAP» را سرقت کرده است. 

کیواسنچ که به «Derek» نیز شناخته می‌شود ابزارهای ذخیره‌ساز متصل به شبکه‌ای را که فیرم ویر آن‌ها به‌روزرسانی نشده است، هدف قرار می‌دهد. 

چنانچه مالکان دستگاه‌های ذخیره‌ساز آخرین نسخه‌های به‌روزرسانی را دریافت نکنند، دستگاهشان همچنان در برابر حملات این بدافزار آسیب‌پذیر خواهد بود. درصورتی‌که مهاجمان ذخیره‌سازها را آلوده کنند، مانع از نصب موفقیت‌آمیز به‌روزرسانی‌های فیرم ویر توسط ادمین می‌شوند. 

کیواسنچ در حملات جدید خود دستگاه را آلوده کرده و از الگوریتم تولید دامنه برای پیکربندی سرور فرماندهی و کنترل استفاده می‌کند و سپس با برقراری ارتباط از راه دور با هاست‌های آلوده اقدام به سرقت اطلاعات محرمانه می‌کند. 

نسخه جدید این بدافزار قادر است یک نسخه جعلی از صفحه ورود به سیستم ایجاد کرده و کلیه احراز هویت‌های موفق آمیز را ثبت کند.

کیواسنچ اقدام به سرقت اعتبارنامه‌ها کرده و با بهره‌گیری از در پشتی SSH این امکان را می‌دهد کدهای دلخواه در دستگاه اجرا کرد.

این بدافزار مجهز به وب شل برای دسترسی از دور بوده و پس از نصب، فهرستی از فایل‌های پیکربندی و لاگ‌ها را سرقت می‌کند.

طبق گزارش سیسا، کیواسنچ فعالیت‌های خود را از سال 2014 آغاز کرده و تا سال 2017 کاربران زیادی را هدف قرار داده است. 

گروه واکنش به رخدادهای رایانه‌ای آلمان نیز در سال 2019 از آلوده شدن 7 هزار دستگاه ذخیره‌ساز تحت شبکه در آلمان توسط کیواسنچ خبر داده بود. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.