about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی حملات بدافزار AgeLocker

اپراتورهای بدافزار «AgeLocker» کمپین جدیدی علیه دستگاه‌های ذخیره‌ساز تدارک دید‌ند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک کارشناس امنیت سایبری و مالک پورتال ID Ransomware به نام «Michael Gillespie» اعلام کرد بدافزار ایج لاکر (AgeLocker) دستگاه‌های ذخیره‌ساز تحت شبکه (NAS) شرکت تایوانی کیونپ (QNAP) را از اواخر آگوست 2020 هدف قرار داده است.

این بدافزار که از الگوریتم رمزنگاری Age (Actually Good Encryption) بهره می‌گیرد باهدف قرار دادن دستگاه‌های ذخیره‌ساز اطلاعات آن‌ها را رمزگذاری و برخی فایل‌ها را سرقت می‌کند. 

زمانی که باج افزار فایل‌ها را رمزگذاری می‌کند، یادداشتی از درخواست باج تحت عنوان «HOWTO RESTORE_FILES.txt» برجای می‌گذارد.

در این یادداشت به قربانی گفته می‌شود دستگاه ذخیره‌ساز تحت شبکه‌اش هدف حمله بدافزاری قرارگرفته و بخش اعظم فایل‌ها با استفاده از روش رمزنگاری هیبریدی، رمزگذاری شده‌اند. 

مهاجمان در برخی موارد در ابتدا فایل‌های رمزگذاری نشده حاوی اطلاعات پزشکی، تصاویر اسکن شده و نسخه‌های پشتیبان را سرقت و سپس آن‌ها رمزگذاری کرده‌اند. 

در حال حاضر مشخص نیست اپراتورهای ایج لاکر چه میزان باج  طلب کرده و چطور به دستگاه‌های کیونپ دسترسی پیدا می‌کنند. امکان احیای رایگان فایل‌ها رمزگذاری شده توسط ایج لاکر نیز وجود ندارد. 

پیشتر آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا (CISA) و مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس (NCSC) نیز در گزارشی مشترک نسبت به حملات بدافزار کیواسنچ (QSnatch) هشدار داده بودند.

در گزارش این سازمان‌ها گفته شده بود کیواسنچ کاربران کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی را هدف قرار داده و اطلاعات 62 هزار دستگاه ذخیره‌ساز تحت شبکه کیونپ را سرقت کرده است. 

گروه واکنش به رخدادهای رایانه‌ای آلمان نیز در سال 2019 از آلوده شدن 7 هزار دستگاه ذخیره‌ساز تحت شبکه در آلمان توسط کیواسنچ خبر داده بود. 

 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.