about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

این حفره امنیتی در یک تابع سیستم عامل که "CryptProtectMemory" نامیده می‌شود شناسایی شده است. CryptProtectMemory به برنامه‌های کاربردی اجازه می‌دهد تا به رمزگذاری حافظه در فرآیندهای خود بپردازند.

جیمز فورشاو (James Forshaw) پس از افشای این آسیب پذیری در وبلاگ خود نوشت: "در هنگام ورود به سیستم، کلید رمزنگاری بر اساس شناسه ورود صادر می‌شود و می‌تواند برای به اشتراک‌گذاری داده‌ها بین فرآیندها مورد استفاده قرار گیرد."

گوگل ادعا می کند که این حفره امنیتی در هر دو سیستم عامل 32 و 64 بیتی ویندوزهای 7 و 8.1 وجود دارد.

مقامات مایکروسافت در واکنش به انتشار این آسیب پذیری اعلام داشتند که گوگل با افشای حفره‌های امنیتی ویندوز، حریم شخصی و اطلاعات خصوصی کاربران را به خطر می‌اندازد. آنها می‌گویند هدف گوگل،‌ زیر سوال بردن اعتبار شرکت مایکروسافت است.

اما گوگل ادعا می‌کند این حفره امنیتی را در 17 اکتبر 2014 به مایکروسافت گزارش کرده است و از آنجایی که مایکروسافت آن را در بازه 90 روزه وصله نکرده، مجبور به افشای آن شده است.

شرکت گوگل در صورتی که حفره‌های امنیتی در بازه زمانی 90 روز وصله نشوند، آنها را افشا می‌کند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد