about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی جنسیت از نوک انگشتان دست

در دنیای فناوری، صفحه کلید کامپیوتر را به فهرست ابزارهای نظارتی برای شناسایی دقیق افراد اضافه کنید.

بر اساس مطالعات اخیر، رایانه هایی با امکان بررسی روش تایپ افراد، 95.6 درصد در پیش بینی جنسیت افراد موفق بودند. در واقع سوال این است که اگر فیسبوک امکان شناسایی چهره کاربران را دارد، چرا صفحه کلید رایانه نتواند حرکات انگشت دست افراد را شناسایی کند.
شیوه مذکور برای شناسایی جنسیت کاربر تحت عنوان «حرکات انگشت در ضربه به کلید» (Keystroke dynamics) با ارزیابی رفتار بیومتریک عمل می کند.

رایانه ها در زمان تایپ کاربران ده ها هزار شاخص را ذخیره و تبادل می کنند. این ارزیابی عواملی از قبیل فواصل زمانی بین رها کردن یک کلید تا فشردن کلید دیگر و مدت زمان تماس یا یک کلید را بررسی می کند. نرم افزارهای رایانه ای مانند TypingDNA  و ID Control عوامل دیگر مانند بررسی میزان اشتباهات، تعداد استفاده از کلید های خاص (مانند ALT، CTRL و SHIFT) و حتی تعداد حذف کردن کلمات را ارزیابی می کند.

پیش از این، پژوهشگران با استفاده از نرم افزاری به نام (ISqueeze)، پس از ده ماه تحقیق و جمع آوری اطلاعات از 75 داوطلب، موفق شدند جنسیت کاربران را با بیش از 78 درصد صحیح پیش بینی کنند. یکی از عوامل مهمی که به محققان در این امر کمک کرد فاصله زمانی میان فشردن حروف O  و N  بود که البته نرم افزار یاد شده در مورد اینکه کدام جنسیت این کلیدها را سریع تر یا بیشتر استفاده می کنند  توضیحی ارائه نمی دهد.

فناوری یاد شده از دوران جنگ جهانی دوم وجود داشت. زمانی که از طریق تلگراف، نحوه ضربه زدن برای ورود کد مورس توسط اپراتور، مشخص می کرد که از  نیروهای خودی است یا دشمن.
 

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.