about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی بدافزار Blackrota

محققان چینی بدافزاری به نام «Blackrota» شناسایی کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان شرکت چیهو 360 در گزارشی اعلام کردند بدافزار جدیدی به نام بلک‌روتا (Blackrota) شناسایی کرده‌اند که سرورهای آسیب‌پذیر داکر (Docker) را هدف قرار می‌دهد. 

این بدافزار یک تروجان-درپشتی و نسخه ساده‌ای از کوبالت استرایک است که به زبان Go نوشته‌شده است. در حال حاضر نسخه‌ شناسایی‌شده مختص لینوکس بوده و محققان از قابلیت آلوده سازی ویندوز و استخراج ارز دیجیتال این بدافزار اطلاعاتی در اختیار ندارند.

در کنار بلک‌روتا طی سال‌های اخیر بدافزارهای دیگری نیز همچون Kinsing (H2miner) ،Doki ،Ngrok ،XORDDOS ،AESDDOS و Team TNT ظهور کرده‌اند که سرورهای آسیب‌پذیر داکر را آلوده کرده و در آن‌ها در پشتی یا ماینر مستقر می‌سازند. 

به‌عنوان نمونه، بدافزار کینسینگ (Kinsing) کمپینی سازماندهی‌شده علیه سرورهای داکر که از پورت‌های باز API استفاده می‌کنند، تدارک می‌بیند. 

اپراتورهای این بدافزار پورت‌هایی را هدف قرار می‌دهند که به‌اشتباه پیکربندی‌شده‌اند. هکرها با بهره‌گیری از این پورت‌ها اقدام به راه‌اندازی کانتینر اوبونتو و نصب بدافزار کینسینگ می‌کنند.

هدف اصلی کینسینگ استخراج ارز دیجیتال از داکرهای هک‌شده است، بااین‌حال قابلیت‌های دیگری نیز ازجمله راه‌اندازی ماینرها و اسکریپت‌های مخرب دارد. 

این اسکریپت‌ها می‌توانند بدافزارهای دیگر را حذف کرده و محلی کار کنند و داده‌های سرورهای SSH را جمع‌آوری کرده و به‌طور گسترده در کانتینرها و هاست‌ها پخش شوند تا سیستم‌های ابری دیگری را نیز آلوده سازند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.