about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مرکز پاسخ‌گویی به رویداد‌های رایانه‌ای ایالات متحده (US-CERT) با تحلیل این بدافزار که Backoff  نام دارد، اعلام کردند اگرچه این بدافزار از روش‌ها و سازو‌کار‌های جدیدی استفاده نمی‌کند، اما تهدید جدی به شمار می‌رود و قابلیت‌های فراوانی در سرقت اطلاعات را داراست. Backoff  به عنوان یک بدافزار پایانه‌های فروش را تحت تاثیر قرار داده و در بسیاری از فروشگاه‌های اروپایی و آمریکایی مشاهده شده است.

به محض این‌که این بدافزار در دستگاه PoS نصب شود، قطعه‌ کد مخربی به فرآیند explorer.exe  ویندوز تزریق می‌شود. این بدافزار توانایی دست‌کاری حافظه برای جلوگیری از اجرای فرآیند‌های جمع‌آوری داده‌های مربوط به کارت‌های اعتباری، ضبط کلید‌های فشرده شده در دستگاه قربانی و ارتباط با یک سرور فرمان‌دهی و کنترل (C&C) را دارد.

قطعه‌کدی که به فرآيند explorer متصل می‌شود، بر اجرای بدافزار نظارت کرده و در صورتی که بدافزار از حالت اجرا خارج شود، دوباره آن را به اجرا در می آورد. سرور C&C داده‌های جمع‌آوری شده در دستگاه‌های قربانی را بصورت رمز شده دریافت می‌کند و می‌تواند بدافزار را به‌ روز و اجرا کند و همچنین در مواقع لزوم بدافزار را از دستگاه قربانی حذف نماید.

نسخه‌های مختلفی از این بدافزار کشف شده که کارشناسان امنیتی معتقد هستند برخی عملکرد‌های بدافزار در نسخه‌های مختلف متفاوت است و اولین نسخه در اکتبر ۲۰۱۳ کشف شده است. نسخه‌هایی از این بدافزار که در هفت ماه گذشته کشف شده‌اند با نام‌های  net ،backoff ،May ،goo و Last شناخته می‌شوند. این بدافزار در مسیر  APPDATA%\AdobeFlashPlayer\mswinsvc.exe نصب می‌شود، بنابراین بهتر است این مسیر را بررسی کنید و در صورت مشاهده‌ی این بدافزار آن را از رایانه‌های متصل به دستگاه‌های پایانه‌ی فروش حذف کنید.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.