about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی بات‌نت Dark Nexus

کارشناسان امنیتی بات‌نتی به نام «Dark Nexus» شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی کارشناسان شرکت امنیت سایبری بیت‌دیفندر (Bitdefender) بات‌نتی به نام دارک‌نکسوز (Dark Nexus) شناسایی کرده‌اند که روترها را هدف قرار می‌دهد.

این بدافزار به کمک فهرستی کامل از داده‌های حساب‌های کاربری و اکسپلویت‌ها، روترهای «Dasan Zhone»، «DLink» و «ASUS» و ضبط کننده‌های ویدیو، دوربین‌های حرارتی را موردتهاجم قرار می‌دهد. 

دارک‌نکسوز سه ماه پیش فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر بیش از 1372 دستگاه در ترکیب خود دارد که در چین، کره جنوبی ،تایلند، برزیل و روسیه قرار دارند و اغلب به‌عنوان پروکسی‌های معکوس عمل می‌کنند.   

به گفته کارشناسان بیت‌دیفندر، دارک‌نکسوز به بدافزارهای «Qbot» و «Mirai» شباهت داشته و از ماه دسامبر 2019 تا مارس 2020، بیش از 30 نسخه از آن منتشرشده است. 

طبق گزارش این شرکت برخی نسخه‌های دارک‌نکسوز دارای پروکسی سرور‌های «socks5» هستند که در بات‌نت‌های مبتنی‌بر «Mirai»، «TheMoon» و «Gwmndy» وجود دارد. 

به اعتقاد محققان بیت‌دیفندر، سازنده بات‌نت یادشده گروهی به نام «Greek.Helios» است که خدمات دیداس خود را درشبکه‌های اجتماعی و دارک‌نسکوز را در کانال‌های یوتیوب تبلیغ می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.