ششمین کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ششمین کنفرانس بینالمللی و دهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری با محوریت یادگیری فناورانه و رقابتپذیری در عصر تعاملات بینالمللی با حضور 15 نفر از صاحبنظران مدیریت فناوری و نوآوری از کشور ایتالیا و همچنین کارشناسانی از کشورهای فرانسه و کره در روزهای 17 و 18 آذرماه در مرکز همایش های بینالمللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.
در آیین افتتاحیه کنفرانس، منوچهر منطقی رییس ششمین کنفرانس بینالمللی و دهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری گفت: در این کنفرانس از فعالیت ها و اتفاقات علمی در مدیریت فناوری و نوآوری رونمایی می شود.
منطقی در ادامه با اشاره به اینکه در سالهای متمادی در کنفرانسهای برگزار شده به موضوعات تخصصی مانند توسعه تجارت بومی، مدیریت فناوری و رقابت برای رفاه اجتماعی، موضوع شرکتهای بزرگ و کلیدی موثر در توسعه کشور پرداخته شده، گفت:شبکههای شرکتهای کوچک متوسط و بزرگ و ایجاد شبکه فناوری و نوآوری مورد بررسی قرار گرفتهاند .
به گفته منطقی در فرایند طی شده و در کنفرانسهای اول تمرکز بر روی مقالات بود اما در کنفرانس سالهای اخیر سعی شده تا بر پنلهای تخصصی تمرکز بیشتری شود.
رییس ششمین کنفرانس بینالمللی و دهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری گفت: یکی از شاخص های نشان دهنده ارتقای این کنفرانس این است که سال آینده کنفرانس آسیالیکس همزمان با همین کنفرانس در شهریور ماه برگزار خواهد شد.
در ادامه مائورو کونچاتوری سفیر کشور ایتالیا در ایران از علاقه شرکتهای ایتالیایی برای همکاری با شرکتهای ایرانی صحبت کرده و با اشاره به دیدار وزیران علوم دو کشور، از تفاهم دو کشور درباره این موضوع و همکاریهای علمی بیشتر ابراز خرسندی کرد.
در پایان علاوه بر تشکر برای دعوت هیئت ایتالیایی، بیان داشت که با توجه به نقاط مشترک در فناوریها، ایدهها و حتی عواطف نزدیک دو کشور میتوان به همکاریهای مشترک اظهار امیدواری نمود.
در ششمین کنفرانس بینالمللی و دهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری 167 مقاله رسیده که 33 درصد آنها پذیرفته شده اند و 44 مقاله به صورت پوستر، 8 مقاله به صورت شفاهی و 4 مقاله به عنوان تجربه برتر در این کنفرانس ارائه شد.
همچنین در این کنفرانس پنل های تخصصی گوناگونی برگزار شد که به برخی از آنها میتوان به بازیگران توسعه اقتصاد دانش بنیان هماهنگی و همافزایی، ضرورت و الزامات مالی، استانداردسازی در یادگیری فناورانه و رقابتپذیری، ظرفیت جذب و یادگیری فناورانه بنگاههای دارویی ایران اشاره کرد.