about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

شرکت های فناوری؛ عامل افزایش قدرت سایبری چین

وبگاه دیپلمات، اخیرا طی گزارشی کوتاه به بررسی نقش شرکت های فناوری داخلی و خارجی، در توسعه حاکمیت دولت چین بر فضای مجازی پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ حزب کمونیست چین، پاییز گذشته، هدف خود را مبنی بر بدل شدن به یک ابر قدرت سایبری، به منظور بهبود توانمندی ها، افزایش نفود و اعمال حاکمیت در فضای مجازی، اعلام کرد. 

بر اساس گزارش وبگاه دیپلمات، پکن از آن زمان تا کنون، با کمک برخی شرکت های فناوری داخلی و خارجی، در این حوزه پیشرفت چشمگیری داشته است.

حزب کمونیست چین، پاییز گذشته اعلام کرد که هدفش از توسعه قابلیت های سایبری در زمینه های مختلف، از سانسور داخلی تا اعمال حاکمیت بر اینترنت، تبدیل این کشور به یک ابرقدرت سایبری است. پکن پس از اتخاذ این تصمیم، با کمک شرکت های فناوری داخلی و خارجی متعدد، حرکت در این مسیر را آغاز کرد. دستاورد های چین، علاوه بر هزینه هایی چون نقض حقوق بشر و محدود سازی آزادی اینترنت، لطماتی نیز به اعتبار و سود شرکت های فناوری حاضر در این پروژه، وارد کرد.

برخی جنبه های پویش چین در این راه، مزایای بسیاری در پی داشته است. به عنوان مثال، شرکت فناوری یونیکام (Unicom)، در ماه اوت، با موفقیت نخستین نسل اینترنت 5G، خود را در پکن ارائه کرد. این در حالی است که پیشرفت ها، اغلب مشکل ساز هستند. تنسنت (Tencent)، شرکت مادر ویچت (WeChat)، در راستای تحقق اهداف حزب حاکم چین، گام های مهمی را در راستای افزایش نظارت و سانسور برداشته است.

در حوزه نظارت و شنود نیز استان غربی ژین جیانگ (Xinjiang)، به یک آزمایشگاه برای تست داده های بزرگ، تشخیص چهره و تکنولوژی های اسکنر گوشی های هوشمند بدل شده است. قرار بر این است که همه این طرح ها، نهایتا در سراسر چین و خارج از کشور مستقر شوند. از جمله شرکت های فعال در طرح یاد شده می توان به کلود واک (CloudWalk)، هایک ویژن (Hikvision)، داهوا (Dahua)، سنس تایم (SenseTime) و ییتو (Yitu)، اشاره کرد.

بر اساس پیش بینی ها، شرکت های چینی، تا سال 2023، حدود 44 درصد بازار جهانی حوزه فناوری را در اختیار خواهند داشت.

این در حالی است که شرکت های چینی تنها نهاد های مشتاق به همکاری با دولت چین نیستند. کشور چین با حدود 800 میلیون کاربر اینترنت، برای بسیاری از شرکت های فناوری خارجی نیز، بازاری وسوسه کننده به شمار می رود. بحث ها و جنجال اخیر، درباره برنامه گوگل برای توسعه یک موتور جستجوی سانسور شده، جهت ارائه در بازار چین، یکی از نمونه های شاخص این اتفاق، به شمار می رود.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد