about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، شرکت در حال گسترش بی.اچ گلوبال (BH Global)، اخیراً، تأمین امنیت را اولویت اول کسب‌وکار خود معرفی و جزییات برنامه‌ی این شرکت، برای استفاده از سامانه‌ی خودآموز دفاعی دارک تریس (Darktrace) را اعلام کرده است.

این شرکت، علاوه بر این، در پی به دست آوردن نظارت کامل، نسبت به سیستم‌های اطلاعاتی خود و توانایی دفاعی، در برابر تهدیدات بالقوه داخلی و خارجی است.

کن سوه (Ken Soh)، از مقامات ارشد شرکت بی.اچ گلوبال، دراین‌باره می‌گوید: «سامانه‌ی یادگیری نوآورانه‌ی دارک‌ تریس»، بهترین راهکار برای مواجهه با تهدیدات آینده است؛ زیرا مخاطرات سایبری با سرعتی سرسام‌آور در حال پیشرفت هستند و تطبیق‌پذیری انسان‌ها با روند رشد این تهدیدات، ممکن نیست.»

سامانه‌ی یادگیری نوآورانه‌ی دارک‌ تریس، توسط گروهی از متخصصان دانشگاه کمبریج توسعه‌یافته است. عملکرد این سرویس، بر دستیابی به خودشناسی سازمانی کارآمد، مبتنی است. دارک تریس با ایجاد یک الگوی زندگی پیوسته در حال تغییر، برای تک تک کاربران، وسایل و شبکه‌ها، به شناسایی تهدیدات موجود می‌پردازد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.