about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بیش از سه هفته است که در روزهای مختلف، نت‌بلاکس که وضعیت کیفیت و اختلال در اینترنت کشورهای مختلف را رصد می‌کند، گزارش می‌دهد که اینترنت در ایران در ساعت بعد از نیم‌شب قطع و با افت شدید سرعت مواجه می‌شود.

به گزارش کارگروه  فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بیش از سه هفته است که در روزهای مختلف، نت‌بلاکس که وضعیت کیفیت و اختلال در اینترنت کشورهای مختلف را رصد می‌کند، گزارش می‌دهد که اینترنت در ایران در ساعت بعد از نیم‌شب قطع و با افت شدید سرعت مواجه می‌شود. برای نمونه ۱ بامداد دوشنبه ۲۲ شهریور نت‌بلاکس با انتشار تصویری خبر داد که اینترنت ایران با اختلال شدیدی در دسترسی همراه شده و برای حدود نیم‌ساعت این اختلال ادامه داشته و باعث شده کاربران امکان دسترسی به وب‌سایت‌های خارجی و داخلی را نداشته باشند.

در نموداری که نت‌بلاکس نیمه شب بعد از این تاریخ منتشر کرد، افت اتصال به اینترنت به سطح ۷۱ درصد از حد معمول خود رسیده بود. این اختلال که شدت آن کمتر گزارش شده بود در بامداد یکشنبه ۱۹ شهریور نیز از سوی نت‌بلاک گزارش شد.  در نهایت شرکت ارتباطات زیرساخت بعد از اعتراض کاربران و انتقاد کسب و کارها در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که دلیل این اختلال‌ها ارتقا تجهیزات شبکه است. شرکت ارتباطات زیرساخت در این اطلاعیه اعلام کرده که به‌منظور ارتقاء و توسعه ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت و براساس نیازسنجی و طراحی‌های انجام شده قبلی، تجهیزات مورد نیاز تامین شده و از چند روز گذشته مراحل جایگزینی و ارتقاء تجهیزات آغاز شده است.

حالا هم در جدیدترین اتفاق نت‌بلاکس شب گذشته چهارم مهر باز هم با انتشار نموداری نشان داد که در نیم شب، افت اتصال به اینترنت به سطح نزدیک به ۸۰ درصد از حد معمول خود رسیده است. به دنبال انتشار این خبر نیز وزارت ارتباطات این افت سرعت در اینترنت را به توسعه شبکه ارتباطات زیرساخت ارتباط داد و اعلام کرد که پیش‌تر زمان قطعی‌ها به کسب و کارهای مرتبط اطلاع‌رسانی شده است.

 

در گام جدیدتر امروز (۵ مهر) شرکت ارتباطات زیرساخت با انتشار اطلاعیه‌ای از ادامه اختلالات و قطعی اینترنت به دلیل ارتقاء و توسعه ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت در مهرماه خبر داد. همچنین این شرکت با انتشار جدولی زمان شروع کار ارتقا و توسعه شبکه را در نقاط مختلف کشور نشان داده است.

این شرکت در اطلاعیه جدید خود تاکید کرده: «با توجه به برنامه شرکت ارتباطات زیرساخت درخصوص افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت IP شبکه‌ی هسته‌ی کشور و در راستای افزایش کیفیت ارتباطات، اقدامات فنی لازم جهت ارتقاء و توسعه تجهیزات شبکه پس از نیمه‌شب‌ها و در ساعات کم ترافیک شبکه انجام می‌شود که ممکن است در برخی مناطق باعث ناپایداری موقت شبکه شود.»

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.