about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به‌گفته‌ی سخنگوی صنعت برق، با بالا رفتن قیمت بیت ‌کوین استخراج ارز دیجیتال افزایش یافته است و ماینرهای ایرانی بیش از ۳۰۰ مگاوات برق غیر مجاز مصرف می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ سخنگوی صنعت برق می‌گوید رسیدن قیمت بیت‌کوین از ۸ هزار دلار به ۳۰ هزار دلار باعث شده است تعداد استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال در ایران افزایش یابد و با افزایش تعداد ماینرها، مصرف غیر مجاز برق نیز افزایش یابد.

مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با ایرنا، ارزان بودن نرخ برق در ایران را عامل دیگری در افزایش علاقه به استخراج ارز دیجیتال عنوان کرد. به ‌گفته‌ی رجبی، ۳۰۰ مگاوات برق توسط استخراج‌کنندگان ارز مجازی در ایران به‌صورت غیر مجاز مصرف می‌شود، البته برخی، این رقم را ۵۰۰ مگاوات اعلام می‌کنند.
معاون برنامه‌ریزی اقتصادی شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، افزایش استخراج رمزارز را یکی از عوامل افزایش مصرف برق این روزهای کشور دانست و اعلام کرد که افراد متخلف در صورت شناسایی، به مقام‌های قضایی معرفی می‌شوند. رجبی افزود: «سیاست وزارت نیرو، حمایت از تشکیل مزارع استخراج رمزارزها در کشور و سایر مراکز استخراجی است که به‌صورت قانونی فعالیت می‌کنند. [بنابراین] با آن دسته از مراکز استخراج که به‌صورت غیر مجاز از برق با تعرفه‌ای به غیر از تعرفه مربوطه استفاده می‌کنند، به‌شدت برخورد خواهد شد.»
سخنگوی صنعت برق، نحوه‌ی برخورد با مراکز غیر قانونی استخراج رمز ارز را قطع جریان برق آن‌ها، معرفی افراد خاطی به مراجع قضایی و دریافت هزینه‌ی برق مصرفی و خسارت‌های وارده به شبکه برق بیان کرد. به ‌گفته‌ی رجبی، تاکنون ۲۴ مرکز استخراج رمزارز با ظرفیت بیش از ۳۱۰ مگاوات مجوز فعالیت گرفته‌اند؛ همچنین یک ‌هزار و ۶۲۰ مرکز غیر مجاز با ظرفیت نزدیک به ۲۵۰ مگاوات شناسایی شده‌اند که بیش از ۵۰۰ مورد از آن‌ها یا به‌عبارتی، ۳۰ درصد آن‌ها، با گزارش عاملان شناسایی کشف شده‌اند.

رجبی اضافه کرد که عاملان شناسایی مراکز غیر مجاز استخراج رمزارز، تا سقف ۱۰ میلیون تومان پاداش دریافت می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.