about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

شرکت آمریکایی: APT ایرانی‌ها را متوقف کردیم

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت آمریکایی پالو التو نتورکز (Palo Alto Networks) ادعا می‌کند به سرورهای زیرساختی فرماندهی و کنترل یک گروه سایبری ایرانی نفوذ کرده که اهداف مهمی در سراسر دنیا را هدف حمله جاسوسی خود قرار داده است.
کارشناسان پالو التو ادعا می‌کنند، آغاز فعالیت‌های جاسوسی این گروه ایرانی به سال 2007 باز می‌گردد. به ادعای این کارشناسان؛ پالو التو با همکاری شرکت میزبان دامنه‌های این گروه ایرانی، به سرورهای فرماندهی و کنترل آنها نفوذ کرده و طی دو حمله مجزا، کنترل کامل زیرساخت‌های جاسوسی آنها را در اختیار گرفته‌اند.
به ادعای کارشناسان پالو التو؛ این گروه جاسوسی، 326 سامانه در 35 کشور مختلف دنیا را هدف حمله قرار داده است. بر اساس گزارش پالو التو، 93 درصد سامانه‌های قربانی به بدافزار «اینفای» (Infy) و 60 درصد نیز به نسخه جدیدتر اینفای، یعنی «اینفای ام» (Infy M) آلوده بودند.
به ادعای کارشناسان پالو التو، کم بودن تعداد قربانیان نشان‌دهنده توجه ویژه هکرهای ایرانی به اهداف خاص خود بوده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.