about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کنگره آمریکا قانون الزام گزارش حوادث سایبری توسط شرکت‌های مهم این کشور را تصویب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از آسوشیتدپرس؛ طبق لایحه‌ای که کنگره تصویب کرده و انتظار می‌رود توسط رئیس‌جمهور آمریکا امضا شود، شرکت‌های مهم برای منافع ملی ایالات‌متحده اکنون باید در صورت هک شدن یا پرداخت باج‌ به باج افزارها این حوادث را گزارش دهند.

این قانون به‌عنوان بخشی از تلاش گسترده دولت بایدن و کنگره برای تقویت دفاع سایبری این کشور آمده است.

اخیراً حملات سایبری متعددی در آمریکا صورت گرفته و با شیوع همه‌گیری کرونا و روی آوردن مردم به سمت ابزارهای دیجیتال و تجارت آنلاین حجم این حملات تشدید شده است.

مقامات آمریکایی معتقدند الزام کسب‌وکارها به گزارش حملات سایبری باعث می‌شود دولت دید بهتری نسبت به تلاش‌های هکری داشته باشد. بسیاری از شرکت‌های خصوصی هنگام وقوع حملات هکری به مقامات مراجعه نمی‌کنند.

به نوشته آسوشیتدپرس قوانین جدید شرکت‌هایی را که بخشی از زیرساخت‌های حیاتی آمریکا ازجمله بخش‌های مالی، حمل‌ونقل و انرژی محسوب می‌شوند، ملزم می‌کند تا هرگونه حادثه سایبری قابل‌توجه را ظرف سه روز و هرگونه پرداخت باج افزاری را ظرف یک روز به آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت که شاخه‌ای از وزارت امنیت داخلی این کشور است گزارش کنند.

این لایحه روز پنجشنبه توسط مجلس نمایندگان و سنا تصویب شد و انتظار می‌رود به‌زودی توسط بایدن به قانون تبدیل شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد