about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کنگره آمریکا قانون الزام گزارش حوادث سایبری توسط شرکت‌های مهم این کشور را تصویب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از آسوشیتدپرس؛ طبق لایحه‌ای که کنگره تصویب کرده و انتظار می‌رود توسط رئیس‌جمهور آمریکا امضا شود، شرکت‌های مهم برای منافع ملی ایالات‌متحده اکنون باید در صورت هک شدن یا پرداخت باج‌ به باج افزارها این حوادث را گزارش دهند.

این قانون به‌عنوان بخشی از تلاش گسترده دولت بایدن و کنگره برای تقویت دفاع سایبری این کشور آمده است.

اخیراً حملات سایبری متعددی در آمریکا صورت گرفته و با شیوع همه‌گیری کرونا و روی آوردن مردم به سمت ابزارهای دیجیتال و تجارت آنلاین حجم این حملات تشدید شده است.

مقامات آمریکایی معتقدند الزام کسب‌وکارها به گزارش حملات سایبری باعث می‌شود دولت دید بهتری نسبت به تلاش‌های هکری داشته باشد. بسیاری از شرکت‌های خصوصی هنگام وقوع حملات هکری به مقامات مراجعه نمی‌کنند.

به نوشته آسوشیتدپرس قوانین جدید شرکت‌هایی را که بخشی از زیرساخت‌های حیاتی آمریکا ازجمله بخش‌های مالی، حمل‌ونقل و انرژی محسوب می‌شوند، ملزم می‌کند تا هرگونه حادثه سایبری قابل‌توجه را ظرف سه روز و هرگونه پرداخت باج افزاری را ظرف یک روز به آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت که شاخه‌ای از وزارت امنیت داخلی این کشور است گزارش کنند.

این لایحه روز پنجشنبه توسط مجلس نمایندگان و سنا تصویب شد و انتظار می‌رود به‌زودی توسط بایدن به قانون تبدیل شود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.