about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

بررسی‌های محققان دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد شرکت های تجاری با تنها یک کلیک می‌توانند فعالیت‌های کاربران را در فضای مجازی ردگیری کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نقل از وی تری، شرکت‌های تجاری برای شناسایی مشتریان و کاربران اینترنت، بررسی عادات و در نهایت دسترسی موثر به داده های خصوصی آن‌ها تنها به یکی از لایک های آن‌ها در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک نیاز دارند.

به گفته این محققان تمامی فعالیت های هر کاربر در فضای مجازی به طور دقیق ثبت و ضبط می شود. این فعالیت ها عبارتند از آدرس تمامی وب سایت های مورد بازدید، تمامی خریدها، موسیقی هایی که به آنها گوش کرده اید، پیام هایی که ارسال نموده اید، مطالبی که در شبکه های اجتماعی مطالعه کرده اید و صفحاتی که در شبکه های مذکور تعقیب نموده اید.

تاریخچه فعالیت های دیجیتال کاربران گنجینه ای برای شرکت های تجاری است که آنها را قادر می سازد نه تنها از اولویت ها و سلائق افراد مطلع شوند، بلکه جهان بینی و گرایش های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی افراد را آشکار می سازد. در نهایت از این طریق می توان پی برد هر فرد دقیقا از چه ویژگی های شخصیتی، روانی، مذهبی و غیره برخوردار است.

پژوهش مذکور حاکیست شرکت های تجاری از این اطلاعات ارزشمند برای ردگیری آنی کاربران و تاثیرگذاری بر رفتار کاربران اینترنت نهایت استفاده را به عمل می آورند. آنها از ویژگی های روانشناختی افراد برای اقناع آنان به منظور خرید یک کالا یا استفاده از خدمات خاصی بهره می گیرند تا از این طریق درآمدهای جدیدی کسب کنند.

استفاده از اینترنت برای ردگیری کاربران پدیده تازه ای نیست، اما شناسایی و تعقیب آنها بر مبنای ویژگی های روانشناختی و تلاش برای شناسایی نیازها و اولویت هایشان به شکلی عمیق و کاربردی روندی تازه در دنیای امروز است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد