about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیرحسین دوایی در حاشیه مذاکره وزارت ارتباطات با وزیر اقتصاد و توسعه فناوری کشور اسلوونی از هیئت اسلوونی برای بازدید از پارک فناوری اطلاعات خبر داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیرحسین دوایی در حاشیه مذاکره وزارت ارتباطات با وزیر اقتصاد و توسعه فناوری کشور اسلوونی از هیئت اسلوونی برای بازدید از پارک فناوری اطلاعات خبر داد.
وی گفت: پارک فناوری اطلاعات که در حاشیه بزرگراه کرج واقع‌شده، فعالیت شرکت‌های فعال در زمینه فناوری‌های پیشرفته ازجمله اینترنت اشیاء را ساماندهی می‌کند. بر این اساس از هیئت اسلوونی دعوت به عمل آمد تا ضمن بازدید از این پارک، زمینه همکاری با شرکت‌های ایرانی را برای احداث و تکمیل زیرساخت‌های آن، بررسی کنند.
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد تفاوت این پارک فناوری اطلاعات با دیگر پارک‌های فناوری تأسیس‌شده در کشور افزود: این پارک قرار است محل استقرار شرکت‌های ایرانی باشد که در حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته همچون اینترنت اشیاء می‌خواهند فعالیت کنند و محصولات و نرم‌افزارهای خاص خود را تولید و صادر کنند.
دوایی بابیان اینکه بنا به نوع فعالیتی که قرار است در این پارک فناوری اطلاعات انجام شود به بسترهای سخت‌افزاری خاصی نیاز است، اظهار کرد: از هیئت اسلوونیایی دعوت کردیم که در بازدید از این پارک اگر پیشنهادی در تأسیس زیربناهای پارک به‌صورت مشترک با همکاران ایرانی داشته باشند، موردبررسی قرار گیرد.
در پی سفر رئیس‌جمهوری اسلوونی و هیئت همراه به ایران، یادداشت تفاهمی در زمینه گسترش همکاری‌های فناوری ارتباطات، فناوری‌های سایبری، مخابرات و توسعه تحقیق و پژوهش میان وزرای ارتباطات کشورمان و اقتصاد و توسعه فناوری این کشور به امضا رسید.

 

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.