about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

ریوت بلاک چین به دنبال خرید ۸,۰۰۰ دستگاه انت ماینر اس ۹ پرو دیگر است. گفته می‌شود افزایش قیمت بیت کوین انگیزه این شرکت برای گسترش فعالیت خود بوده است.

به گزارش فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، بسیاری از ماینرها و شرکت‌های فعال در حوزه استخراج، به دنبال حداکثر سود خود از افزایش اخیر قیمت بیت کوین هستند. این در حالی است که این اتفاق تنها با اضافه کردن دستگاه‌ها و بالاتر بردن نرخ هش امکان‌پذیر است. داده‌های تازه نیز نشان می‌دهد که سختی شبکه بیت کوین به بالاترین میزان در تاریخ خود رسیده است.
گفته می‌شود روند اضافه شدن دستگاه‌ها و ریگ‌های جدید ریوت بلاک چین اوایل سال ۲۰۲۱ به پایان می‌رسد. با عملیاتی شدن فاز جدید فعالیت‌های این شرکت، هش ریت آن به بیش از ۱ اگزاهش بر ثانیه خواهد رسید.
به گفته ریوت بلاک چین، تعداد ریگ‌های عملیاتی این شرکت به ۱۵,۰۴۰ عدد خواهد رسید که هش ریتی معادل ۱.۴۵ اگزاهش بر ثانیه تولید می‌کنند. با اضافه شدن دستگاه‌های انت ماینر جدید، مصرف برق این تأسیسات به ۴۷ مگاوات خواهد رسید.
باید به یادداشت که شرکت بیت مین، دستگاه‌های جدید را از ماه ژانویه ۲۰۲۱ (دی ۹۹) ارسال می‌کند و ظرفیت ارسال آن‌ها نیز ۲,۰۰۰ دستگاه در ماه است. از همین رو، افزایش ظرفیت در ریوت بلاک چین به این زودی‌ها اتفاق نمی‌افتد.
اضافه کردن دستگاه‌های جدید برای ریوت بلاک چین ۱۷.۷ میلیون دلار خرج داشته است. این شرکت معتقد است که با توجه به افزایش قیمت بیت کوین، خرید در زمان فعلی مثل خرید با تخفیف بالاست. رِمو مانسینی (Remo Mancini)، مدیرعامل ریوت بلاک چین در اطلاعیه این شرکت اظهار داشت:
با توجه به زمان‌بندی فعلی عملیاتی کردن دستگاه‌ها و با تکیه‌بر عوامل و شرایط فعلی، پیش‌بینی کردیم که جریان مالی ما در اواخر سال ۲۰۲۰ مثبت باشد.

تازه ترین ها
هک
1404/02/18 - 13:43- جرم سایبری

هک وب‌سایت‌های بریتانیا توسط هکرهای روسی

هکرهای طرفدار روسیه اعلام کردند که چندین وب‌سایت بریتانیایی از جمله شوراهای محلی را هدف قرار داده‌اند.

سازنده جاسوس‌افزار پگاسوس به پرداخت ۱۶۷ میلیون دلار خسارت به متا محکوم شد

جاسوس‌افزار پگاسوس بیش از ۱۴۰۰ کاربر واتس‌اپ را هدف قرار داده بود.

لینکدین
1404/02/18 - 09:50- هوش مصنوعي

لینکدین شغل رویایی‌تان را با هوش مصنوعی پیدا می‌کند

لینکدین مجموعه‌ای جدید از ارتقاهای مبتنی‌بر هوش مصنوعی برای قابلیت‌های جستجوی شغل خود ارائه کرده که امیدوار است چشم‌انداز ویژه آن را جذاب‌تر کند.