about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

که ادوارد اسنودن و افشاگری‌هایش بسیار تاثیرگذار بوده و تکذیب دولت آمریکا در مورد عدم جاسوسی از داده‌های شخصی کاربران این شرکت‌ها چندان جدی گرفته نشده است.

موسسه خبری سایبربان: تحلیل‌گران معتقدند شرکت هایی مانند گوگل، یاهو، مایکروسافت و ... که هر روز از دستاوردهای جدید خود برای افزایش امنیت سرویس‌هایشان خبر می‌دهند نشان خواهند داد که ادوارد اسنودن و افشاگری‌هایش بسیار تاثیرگذار بوده و تکذیب دولت آمریکا در مورد عدم جاسوسی از داده‌های شخصی کاربران این شرکت‌ها چندان جدی گرفته نشده است.

در این میان تلاش‌های مایکروسافت، گوگل و یاهو برای ارتقای امنیت خدمات خود بیشتر از دیگر شرکت‌های فناوری اطلاعات است، زیرا آنها شهرت و اعتبار خود را در معرض خطر می‌بینند. این شرکت‌ها تلاش دارند با ارتقای امنیت خدمات خود به هر نحو ممکن مانع از نقض حریم شخصی کاربران خود شوند و دسترسی جاسوسان کاخ سفید به داده‌های شهروندان را دشوارتر کنند. هر چند در مورد صداقت این شرکت‌ها نیز تردیدهایی وجود دارد.

البته باید توجه داشت که این شرکت‌ها در صورت دریافت درخواست رسمی دولتی برای افشای اطلاعات کاربران از سوی وزارت دادگستری موظف به همکاری با آن هستند و لذا شهروندان باید انتظار داشته باشند داده‌های شخصی آنها به بهانه‌های مختلف افشا گردد.

علاوه بر این اسنادی که در مورد نفوذ آژانس امنیت ملی آمریکا به کابل‌های فیبر نوری منتقل کننده داده‌های یاهو و گوگل منتشر شده تردیدها در مورد میز ان تاثیرگذاری اقدامات این دو شرکت برای رمزگذاری اطلاعات را افزایش داده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد