about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش روزنامه Izvestia، رگولاتوری ارتباطات روسیه از شرکت های مذکور درخواست کرده است تا خود را به عنوان سازمان دهندگان توزیع اطلاعات ثبت کنند و داده های کاربرانشان در روسیه را بر روی سرورهایی در داخل این کشور ثبت کنند. در غیر این صورت با جریمه 13 هزار دلاری مواجه خواهند شد.

در ادامه این گزارش بیان شده است که تعدادی از شرکت های اینترنتی روسیه از جمله موتور جستجوی یاندکس، خدمات شبکه های اجتماعی  VKontakte و سرویس ایمیل Mail.ru این ثبت نام را انجام داده اند و حالا نوبت به شرکت هایی است که سرورهای آنها در خارج از مرزهای روسیه واقع شده است. این شرکت ها تنها 15 روز فرصت دارند این ثبت نام را انجام دهند در غیر اینصورت در روسیه فیلتر خواهند شد.

خبرگزاری های غربی در واکنش به این موضوع اعلام کردند که این اقدام روسیه برای آنها تعجب آور نمی باشد، چرا که سازمان های نظارت غربی از جمله کمیته مستقر در نیویورک که پشتیبانی از روزنامه نگاران این کشور را بر عهده دارند، این پیش بینی را انجام داده بودند، از زمانی که روسیه قانون اصطلاح رسانه های اجتماعی را در ماه مه تصویب کرد.

علاوه بر روسیه، چین هم در تلاش برای محدود کردن فعالیت های غول های اینترنتی ایالات متحده در کشور خود می باشد.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.