about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شبیه‌سازی سلاح لیزری ارتش آمریکا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی هوایی آمریکا برای سرعت بخشید به برنامه توسعه‌ی سلاح‌های لیزری و آماده‌سازی آن‌ها برای به کارگیری در اوایل دهه‌ی 2020، منابع شبیه‌ساز رایانه‌ای و آزمایش مجازی آن را افزایش داده است.
شرکت استلار ساینس آمریکا1 (Stellar Science) برای پیشرفت سریع‌تر تحقیقات سلاح لیزری، قراردادی 7 میلیون دلاری را با نیروی هوایی امضا کرده‌اند. این شرکت همکاری خود با نیروی هوایی برای شبیه‌سازی سلاح‌های لیزری را از سال 2014 آغاز کرده است.
مقامات استلار ساینس گفتند: «سلاح‌های لیزری هوایی را می‌توان در زمینه‌هایی مانند مبازات هوا به هوا، پشتیبانی نزدیک هوایی، حمله به پهپادها، نبرد با قایق‌ها، نیروی زمینی و دفاع موشکی به کار گرفت.»
مسئولان توضیح دادند، جنگ‌افزار لیزری از انرژی نور و تولید گرمای شدید برای سوزاندن اهداف، بدون ایجاد یک انفجار بزرگ، استفاده می‌کند. همچنین آن‌ها ادعا می‌کنند این سلاح‌ها سرعت عملکرد بسیار بالایی داشته، توانایی نابودی دشمنانی که با سرعت فراوان حرکت می‌کنند را دارند. یکی دیگر از مزیت‌های این نوع سلاح‌ها هزینه‌ی پایین تولید آن نسبت به موشک‌هایی است که در بیشتر نبردها از آن‌ها استفاده می‌شوند.
محققان یکی دیگر از مزیت‌های این سلاح را ظرفیت بسیار بالای آن ذکر کردند. به عنوان مثال یک هواپیما 6 یا 7 موشک را می‌تواند با خود حمل کند؛ اما با کمک سلاح لیزری می‌توان هزاران هدف را تنها با مصرف یک گالون سوخت مورد هدف قرار داد.
نمونه‌های امروزی سلاح‌های لیزری با انرژی 10 کیلووات کار می‌کنند؛ اما کارشناسان امیدوارند بتوان توان آن‌ها را تا 100 کیلووات افزایش داد. دانشمندان معتقدند یکی از چالش‌های دستیابی به این فناوری، ساخت سلاح لیزری و منبع انرژی بسیار کوچک و سبک ‌وزن است، به گونه‌ای که بتوان آن را روی یک هواپیمای جنگنده پیاده‌سازی کرد. به علاوه این جنگ‌افزار با سامانه‌ی دفاعی زمین به هوا و هوا به هوا یکپارچه خواهد شد. به عنوان مثال از پرتو لیزر می‌توان برای دفع موشک‌های بالستیک استفاده کرد.
کارکنان شرکت استلار ساینس گفتند: «هدف از این پروژه انجام محاسبات سه‌بعدی با استفاده از تصاویر دوبعدی ماهواره‌ای است.»
فرماندهان نیروی هوایی آمریکا توضیح دادند سلاح لیزری در حال توسعه را ابتدا روی هواپیماهای باری و بزرگ مانند «C-17» و «C-130» آزمایش خواهند کرد تا بتوانند نمونه‌ها کوچک‌تر آن را برای به کار گیری روی «F-15»، «F-16» یا «F-35»، بسازند.
مقامات آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی (Air Force Research Laboratory) اعلام کردند که سعی دارند برنامه‌ی ساخت سلاح‌های لیزری را تا سال 2023 به پایان برسانند و نسبت به آن خوش‌بین هستند. همچنین اولین آزمایش این جنگ‌افزار در سال 2021 انجام خواهد شد.
در سال گذشته‌ی میلادی، یک سلاح لیزری به نام «لیزر انرژی بالا» (HEL2) در منطقه‌ی «میدان موشکی شن‌های سفید3» (White Sands Missile Range) و زیر نظر اداره انرژی نیروی هوایی آمریکا (Air Force Directed Energy Directorate) مورد آزمایش زمینی قرار گرفت.
نیروی دریایی آمریکا نیز اعلام کرده است قصد نصب نمونه‌هایی از سلاح مذکور را روی ناوشکن‌ها دارد تا ناوها در برابر موشک‌ها و پهپاد از خود محافظت کنند.

_____________________________________

1- استلار ساینس، یک شرکت نرم‌افزار رایانه‌ای است که به مشتری‌های خود خدمات  نرم‌افزار علمی ارائه می‌دهد. این شرکت در مدل‌سازی‌های رایانه‌ای، بازسازی اشکال سه‌بعدی و دست‌کاری فرکانس رادیویی و فیزیک لیزر، متخصص است.
2- High Energy Laser
3- میدان موشکی شن‌های سفید، یک منطقه آزمایش نظامی آمریکا به وسعت 8300 کیلومترمربع است.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.