about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

شبیه‌سازی سلاح لیزری ارتش آمریکا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی هوایی آمریکا برای سرعت بخشید به برنامه توسعه‌ی سلاح‌های لیزری و آماده‌سازی آن‌ها برای به کارگیری در اوایل دهه‌ی 2020، منابع شبیه‌ساز رایانه‌ای و آزمایش مجازی آن را افزایش داده است.
شرکت استلار ساینس آمریکا1 (Stellar Science) برای پیشرفت سریع‌تر تحقیقات سلاح لیزری، قراردادی 7 میلیون دلاری را با نیروی هوایی امضا کرده‌اند. این شرکت همکاری خود با نیروی هوایی برای شبیه‌سازی سلاح‌های لیزری را از سال 2014 آغاز کرده است.
مقامات استلار ساینس گفتند: «سلاح‌های لیزری هوایی را می‌توان در زمینه‌هایی مانند مبازات هوا به هوا، پشتیبانی نزدیک هوایی، حمله به پهپادها، نبرد با قایق‌ها، نیروی زمینی و دفاع موشکی به کار گرفت.»
مسئولان توضیح دادند، جنگ‌افزار لیزری از انرژی نور و تولید گرمای شدید برای سوزاندن اهداف، بدون ایجاد یک انفجار بزرگ، استفاده می‌کند. همچنین آن‌ها ادعا می‌کنند این سلاح‌ها سرعت عملکرد بسیار بالایی داشته، توانایی نابودی دشمنانی که با سرعت فراوان حرکت می‌کنند را دارند. یکی دیگر از مزیت‌های این نوع سلاح‌ها هزینه‌ی پایین تولید آن نسبت به موشک‌هایی است که در بیشتر نبردها از آن‌ها استفاده می‌شوند.
محققان یکی دیگر از مزیت‌های این سلاح را ظرفیت بسیار بالای آن ذکر کردند. به عنوان مثال یک هواپیما 6 یا 7 موشک را می‌تواند با خود حمل کند؛ اما با کمک سلاح لیزری می‌توان هزاران هدف را تنها با مصرف یک گالون سوخت مورد هدف قرار داد.
نمونه‌های امروزی سلاح‌های لیزری با انرژی 10 کیلووات کار می‌کنند؛ اما کارشناسان امیدوارند بتوان توان آن‌ها را تا 100 کیلووات افزایش داد. دانشمندان معتقدند یکی از چالش‌های دستیابی به این فناوری، ساخت سلاح لیزری و منبع انرژی بسیار کوچک و سبک ‌وزن است، به گونه‌ای که بتوان آن را روی یک هواپیمای جنگنده پیاده‌سازی کرد. به علاوه این جنگ‌افزار با سامانه‌ی دفاعی زمین به هوا و هوا به هوا یکپارچه خواهد شد. به عنوان مثال از پرتو لیزر می‌توان برای دفع موشک‌های بالستیک استفاده کرد.
کارکنان شرکت استلار ساینس گفتند: «هدف از این پروژه انجام محاسبات سه‌بعدی با استفاده از تصاویر دوبعدی ماهواره‌ای است.»
فرماندهان نیروی هوایی آمریکا توضیح دادند سلاح لیزری در حال توسعه را ابتدا روی هواپیماهای باری و بزرگ مانند «C-17» و «C-130» آزمایش خواهند کرد تا بتوانند نمونه‌ها کوچک‌تر آن را برای به کار گیری روی «F-15»، «F-16» یا «F-35»، بسازند.
مقامات آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی (Air Force Research Laboratory) اعلام کردند که سعی دارند برنامه‌ی ساخت سلاح‌های لیزری را تا سال 2023 به پایان برسانند و نسبت به آن خوش‌بین هستند. همچنین اولین آزمایش این جنگ‌افزار در سال 2021 انجام خواهد شد.
در سال گذشته‌ی میلادی، یک سلاح لیزری به نام «لیزر انرژی بالا» (HEL2) در منطقه‌ی «میدان موشکی شن‌های سفید3» (White Sands Missile Range) و زیر نظر اداره انرژی نیروی هوایی آمریکا (Air Force Directed Energy Directorate) مورد آزمایش زمینی قرار گرفت.
نیروی دریایی آمریکا نیز اعلام کرده است قصد نصب نمونه‌هایی از سلاح مذکور را روی ناوشکن‌ها دارد تا ناوها در برابر موشک‌ها و پهپاد از خود محافظت کنند.

_____________________________________

1- استلار ساینس، یک شرکت نرم‌افزار رایانه‌ای است که به مشتری‌های خود خدمات  نرم‌افزار علمی ارائه می‌دهد. این شرکت در مدل‌سازی‌های رایانه‌ای، بازسازی اشکال سه‌بعدی و دست‌کاری فرکانس رادیویی و فیزیک لیزر، متخصص است.
2- High Energy Laser
3- میدان موشکی شن‌های سفید، یک منطقه آزمایش نظامی آمریکا به وسعت 8300 کیلومترمربع است.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.