about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شبکه های اجتماعی محبوب دنیا، در بدو ورود کاربران به پلتفرم هایشان، اطلاعاتی را از آن ها می خواهند. اما این اطلاعات از چه نوعی می باشند؟

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بدون شک شما برای وارد شدن و ساخت حساب در یک شبکه اجتماعی نیازمند آن هستید تا اطلاعات شخصی خود را در آن ها ثبت کنید. 
اما امکان سوء استفاده از این اطلاعات غیر ممکن نیست و این موضوع می تواند بسته به نوع اطلاعات ثبت شده، دردسر آفرین باشد و داده های شخصی کاربران را در دسترس مجرمین سایبری قرار دهد. 
حال می خواهیم بدانیم که شبکه های اجتماعی محبوبی مانند تلگرام، واتس اپ، فیسبوک و سیگنال چه نوع داده هایی را از کاربران جمع آوری می کنند:
 

Paragraphs
Signal

تنها داده شخصی که سیگنال بایگانی می کند، شماره همراه کاربران است و این شبکه اجتماعی، هیچ تلاشی را برای به دست آوردن اطلاعات هویتی افراد صورت نمی دهد.

اما این ظاهر قضیه است، به تازگی پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری اعلام کرده‌اند که آسیب‌پذیری جدیدی را در پلت‌فرم پیام‌رسان سیگنال یافته‌اند که می‌تواند کاربران بسیاری را با مشکلات امنیتی مواجه کند. پیام‌رسان سیگنال که به عنوان یکی از امن‌ترین و سریع‌ترین پیام‌رسان‌های موجود در جهان شناخته می‌شد، شباهت بسیاری به امنیت رمزنگاری شده فوق پیشرفته واتس‌اپ و رابط کاربری تلگرام دارد.

به تازگی گزارش‌هایی منتشر شده که آسیب پذیری و حفره‌های امنیتی کشف شده در پلتفرم سیگنال، اطلاعات شخصی کاربران و حریم خصوصی آن‌ها را به شدت تهدید کرده و این امکان را به هکرها و مجرمان سایبری می‌دهد تا از راه دور  توسط این ضعف و روزنه‌های امنیتی به اطلاعات موردنظرشان دسترسی داشته و بتوانند آنها را سرقت کنند.

نباید به امنیت برنامه های پیام رسانی نظیر سیگنال و تلگرام دل خوش نمود و باید بدانید که هک سیگنال مسنجر، امکان پذیر است. سیگنال نیز همانند تلگرام از روش هایی نظیر استفاده از کد ۵ رقمی یا نصب برنامه های جاسوسی قابل هک شدن است. این امر بسیار ساده بوده و به راحتی ممکن است اطلاعات شما به سرقت برود.

Telegram

اطلاعات بایگانی شده در این شبکه اجتماعی محبوب، شامل داده های مربوط به مخاطبین، مخاطبان و ID کاربران می باشد.

WhatsApp

در کل، شبکه های اجتماعی مربوط به فیسبوک، داده های شخصی زیادی را از کاربران جمع آوری می کنند و واتس اپ نیز از این قاعده مستثنی نیست. اطلاعات بایگانی شده در این شبکه اجتماعی شامل:
شناسه دستگاه، شناسه کاربران، داده های تبلیغاتی، تاریخچه خرید، داده مکانی، شماره تلفن، آدرس ایمیل، مخاطبین، کرش دیتا، داده های اجرایی، دیگر داده های مربوط به شناسایی، اطلاعات پرداختی، پشتیبانی مشتریان و دیگر محتویات مربوط به کاربر

Facebook

اما می رسیم به شبکه اجتماعی که شاید بیشترین داده شخصی را از کاربران جمع آوری و بایگانی می کند.

داده های شخصی جمع آوری شده در فیسبوک عبارتند از:
تاریخچه خرید، اطلاعات مالی، موقعیت مکانی دقیق کاربران، آدرس، نشانی ایمیل کاربران، مخاطبین، تصاویر و ویدیو، نام، شماره تلفن، اطلاعات مربوط به مخاطبین کاربران، محتویات مربوط به گیم پلی و بازی های رایانه ای، تاریخچه جستجو، شناسه کاربران، شناسه دستگاه، سیگنال، داده های تبلیغاتی، کرش دیتا، اطلاعات مربوط به سلامت، تناسب اندام، داده های صوتی، پشتیبانی مشتریان، اطلاعات حساس و iMessage

پس در نتیجه می توان شبکه اجتماعی فیسبوک را به عنوان خطرناک ترین شبکه اجتماعی موجود در نظر گفت. 
 

منبع:

تازه ترین ها
مارک
1404/02/13 - 07:40- هوش مصنوعي

مارک زاکربرگ: تبلیغات آینده بدون نیاز به آژانس‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شود

مدیرعامل متا با تبلیغ قابلیت‌های هوش مصنوعی در زمینه تبلیغات، به‌طور علنی به جنگ با تیم‌های خلاق تبلیغاتی رفت.

هشدار
1404/02/13 - 07:34- سایرفناوری ها

هشدار کارشناسان نسبت به اعتماد صددرصدی به نتایج هوش مصنوعی

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که تنها درصد کمی از کاربران، درستی نتایج تولیدشده توسط هوش مصنوعی مانند چت‌جی‌پی‌تی، جمنای و کوپایلوت را بررسی می‌کنند. کارشناسان درباره خطرات احتمالی اعتماد به هوش مصنوعی هشدار می‌دهند.

حمله
1404/02/13 - 07:29- جرم سایبری

حمله هکری به گوشی‌های آیفون در ۱۰۰ کشور

اپل برای قربانیان حملات هکری به گوشی‌های آیفون در ۱۰۰ کشور جهان پیام‌های هشدار ارسال کرده است.