about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نصرالله جهانگرد، در جلسه شورای اداری استان، گفت: صنعت و خدمت عدالت‌گستر است که نقش مهمی در راستای رشد و توانمندسازی جامعه دارد. امکان استفاده از این خدمت به‌طور مساوی برای تمام مردم وجود دارد و نقش مهمی در ایجاد اشتغال دارد.

معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: مهم‌ترین مأموریتی که شروع کردیم توسعه و برپایی شبکه ملی اطلاعات است که هدف این پروژه دسترسی به کیفیت و سرعت خوب برای مردم است تا در کنار آن نیز برای جوانان اشتغال‌زایی انجام شود.
جهانگرد اظهار کرد: پیاده‌سازی زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات در شبکه دولت و بسترسازی ارائه خدمات دولت الکترونیک از دیگر برنامه‌های وزارت ارتباطات است و هر کاری که بخواهیم انجام دهیم نیازمند دولت الکترونیک هستیم. مرکز توانمندسازی در سطح ملی تأسیس‌شده و در سایر استان‌ها نیز به‌تدریج توسعه پیدا می‌کند که خراسان جنوبی هم در برنامه است.
معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات اظهار کرد: کاربرد IT در تمام کشور و در تمام حوزه‌ها است که موجب افزایش خدمات موجود شده که بخش زیادی از آن به انجام رسیده است. در حوزه خدمات پایه مانند پست نیز امکانات پیشرفته‌ای را در نظر گرفته‌شده که نقش مهمی در افزایش بازار کار برای فارغ‌التحصیلان دارد.

 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.