about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ با هدف بررسی وضعیت ارتباطات کشور در آستانه برگزاری انتخابات الکترونیک، کمیته فعالی در وزارت ارتباطات تشکیل شده و برنامه‌ریزی برای این مهم را در دستور کار خود قرار داده است.
واعظی گفت: «این کمیته برنامه‌های لازم برای برگزاری انتخابات الکترونیک در مناطق دارای ارتباطات مناسب را انجام داده است.»
واعظی، تقویت شبکه اینترنت، تلفن همراه و تلفن ثابت با هدف ارائه خدمات مطلوب در ایام برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را از مهم‌ترین برنامه‌های تدوین شده این کمیته دانست.
وزیر ارتباطات با یادآوری تشکیل ستاد انتخابات الکترونیک در وزارت کشور گفت: «یکی از معاونان وزارت ارتباطات نیز در این ستاد حضور جدی دارد و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد.»
وی افزود: «بر این اساس هر منطقه‌ای که ارتباطات آن دچار مشکل می‌شود را برطرف کرده و در روستاهایی که اینترنت نفوذ کمتری دارد با اولویت رسیدگی خواهد شد.»
بر اساس مصوبه وزارت کشور، انتخابات مجلس شورای اسلامی در برخی از مناطق به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود. انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اسفندماه امسال برگزار خواهد شد.

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.