about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مساله استفاده از نام و هویت مستعار زمان وب‌گردی و در هنگام استفاده از شبکه‌های اجتماعی و البته سایر سرویس‌های دنیای آنلاین، نه مساله تازه‌ای است و نه سرویس‌های آنلاین هم سیاست واحدی در ارتباط با آن دارند. برخی افراد به دلایل شخصی و گاه ملاحظات امنیتی ترجیح می‌دهند با هویت مستعار، اسامی ناشناس و در جایی که لازم باشد عکس‌های غیر واقعی در دنیای وب حضور داشته باشند.

در یکی از همین موارد، وب سایت فیس‌بوک در اقدامی جنجال برانگیز که تا پیش از این اجازه کاربری مستعار و ناشناس را به اعضای این شبکه اجتماعی نمی‌داد به یکباره حساب‌های کاربری صدها تن از اعضای جامعه LGB سانفرانسیسکو را مسدود کرد. فیس‌بوک کاربری مستعار این کاربران را که توسط یک کاربر دیگر به آن‌ها اعلام شده بود دلیل این اقدام خود اعلام کرده است.

نکته قابل توجه در این مورد این بود که این دسته از کاربران لزوما با هویت مستعار وارد فیس‌بوک نشده بودند. این افراد لباس و آرایش ظاهری و اسم خود را متناسب با جنسیت ترجیحی خود انتخاب می‌کنند که تناسبی با جنسیت فیزیکی آنان ندارد. در هر صورت، پس از اعتراض های فراوان، فیس‌بوک از موضع خود عقب نشینی کرده و ضمن عذرخواهی اعلام داشت که سیاست خود برای عدم پذیرش هویت‌های مستعار را تغییر خواهد داد.

اما نیویورک تایمز ادعا می کند که فیس‌بوک گامی از این مرحله هم فراتر گذاشته است و از سال گذشته در تلاش است تا اپلیکیشنی مستقل را که به طور مشخص از ناشناس ماندن کاربری در فضای آنلاین پشتیبانی می‌کند، طراحی کند. در اپلیکیشن جدید استفاده از نام واقعی برای عضویت یا حضور در آن ضرورتی نخواهد داشت.

گفته می‌شود فیس‌بوک در هفته‌های پیش‌رو اپلیکیشن جدید را راه اندازی و به کاربران عر ضه خواهد کرد و تیم طراح آن هم کسانی هستند که پس از خرید شرکت Branch توسط فیس‌بوک، به بخش طراحی و نرم‌افزاری این شبکه اجتماعی پیوسته‌اند. نکته‌ای که هنوز و با اطلاعات موجود نمی‌توان درباره آن اظهار نظر کرد، شیوه ارتباط و پیوند بین این برنامه جدید با فیس‌بوک است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.