about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شبکه‌های اجتماعی پولی می‌شوند؟

دوران شبکه‌های اجتماعی رایگان رو به پایان است؟ نشانه‌ها حاکی است که مشهورترین شبکه‌های اجتماعی به دنبال مسیرهایی برای درآمدزایی بیشتر هستند

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ دوران شبکه‌های اجتماعی رایگان رو به پایان است؟ نشانه‌ها حاکی است که مشهورترین شبکه‌های اجتماعی به دنبال مسیرهایی برای درآمدزایی بیشتر هستند و این می‌تواند به معنی قطع یا محدود شدن دسترسی کاربران به استفاده رایگان از این شبکه‌ها باشد.

در حال حاضر پرسش اصلی این است که کاربران حاضرند چقدر برای اشتراک و استفاده از شبکه‌های اجتماعی بپردازند.

طی روزهای اخیر مشخص شده که شبکه اجتماعی ایکس ( توییتر سابق ) به دنبال پولی کردن کامل این شبکه است و نشانه‌ها حاکی است که سه مدل اشتراک پولی برای کاربران در نظر گرفته شده است.

بررسی کدهای اپلیکیشن ایکس نشان می‌دهد که توییتر به زودی سه مدل پولی پایه، استاندارد و پلاس را برای استفاده از این شبکه معرفی خواهد کرد. هنوز مشخص نیست که هزینه هر کدام از این طرح‌ها چقدر است اما احتمالا طرح پایه شامل بیشترین نمایش تبلیغ، طرح استاندارد شامل ۵۰ درصد نمایش تبلیغ کمتر و طرح پلاس بدون نمایش تبلیغات خواهد بود.

اما این تنها توییتر نیست که به دنبال پولی کردن این سرویس است. شرکت متا هم در حال ارزیابی این ایده است که کاربران فیس‌بوک در اروپا ماهانه مبلغی برای استفاده از این سرویس بپردازند. احتمالا هزینه ماهانه استفاده از فیسبوک ۱۴ دلار در ماه خواهد بود.

واقعیت این است که شبکه‌های اجتماعی تفاوت زیادی با سرویسهای محتوایی مانند نتفلیکس را دارند. این شبکه‌ها تا به حال عملکرد ضعیفی در ارایه مزایا و امکانات اضافی داشته‌اند که ارزش پرداخت هزینه اشتراک را داشته باشند. در واقع بخشی از مدل کسب و کار توییتر و فیسبوک این بوده که چیزها را تا حد امکان یکسان نگاه دارند تا کاربران را بی هدف در صفحه‌ها غرق کنند.

معرفی ویژگی‌های جدید برای شرکتهایی چون اپل و سامسونگ هنگام عرضه محصولات جدید منطقی است چون با این کار عملکرد خریداران و بهره‌وری آن‌ها در استفاده از محصولات جدید بهتر می‌شود اما هدف شبکه‌های اجتماعی تاکنون این بوده که چیز غیر منتظره‌ای معرفی نشود تا کاربران همچنان از این سرویسها استفاده کنند.

امروزه به محض آنکه در فیسبوک روی تبلیغات جدیدی کلیک می‌کنید شرکت شما را در زمره کسانی قرار می‌دهد که به تبلیغات حساس‌ترند وبه آنها تبلیغات بیشتری را نشان می‌دهد.

شبکه‌های اجتماعی مانند ایکس ( توییتر ) همچنان ضررده هستند و به دنبال راهی برای درآمدزایی هستند. بر اساس گزارش رویترز میزان تبلیغات روی ایکس از زمان مالکیت ایلان ماسک روی این شبکه بسیار کاهش یافته است. چنین موضوعی دلیل اصلی رفتن شبکه‌های اجتماعی به سمت اشتراکی کردن این سرویس است.

پرسش امروز کاربران این است که تعرفه اشتراک چقدر خواهد بود. تحلیل‌ها حاکی است ارزان‌ترین طرح اشتراک توییتر ۸ دلار خواهد بود و این یعنی سرویس پلاس – یعنی سرویسی بدون نمایش آگهی – دوبرابر هزینه خواهد داشت.

پولی کردن شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر احتمالا بسیاری از کاربران را عصبانی خواهد کرد با این حال به نظر می رسد برای کسی مثل ایلان ماسک که به راحتی نام و لوگوی مشهور و مورد علاقه کاربران را کنار گذاشت، مخالفت کاربران خیلی تاثیری در تصمیم‌گیری ندارد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.