about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تحقیقات یک موسسه حاکی از آن است که فیس‌بوک، توییتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی مناسب‌ترین بستر در فضای مجازی برای انتشار اخبار جعلی محسوب می‌شوند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ بررسی‌های مؤسسه تحقیقاتی پیو نشان می‌دهد بزرگ‌سالان آمریکایی که ترجیح می‌دهند برای تعقیب اخبار قبل از هر چیز به سراغ شبکه‌های اجتماعی بروند، به‌شدت در معرض مطالعه اخبار جعلی از این طریق و فریب خوردن هستند.

طراحان اخبار جعلی نیز با اطلاع از همین موضوع به‌طور گسترده از شبکه‌های اجتماعی برای انتشار و باز توزیع اخبار جعلی سو استفاده می‌کنند و البته باید توجه داشت که انتشار این نوع اخبار از طریق روزنامه‌ها، شبکه‌های تلویزیونی و سایت‌های معتبر کار ساده ای نیست.

تحقیقات مؤسسه پیو حاکی است، در حدود ۶۰ درصد از کاربران شبکه‌های اجتماعی که تنها از این طریق اخبار را مطالعه کرده‌اند، تأیید کرده‌اند که اخبار جعلی دریافتی را باور کرده و آن‌ها را به اشتراک گذاشته‌اند. اما تنها ۵۱ درصد از کاربران شبکه‌های اجتماعی که از تلویزیون و روزنامه‌ها هم برای کسب خبر استفاده کرده‌اند فریب اخبار جعلی شبکه‌های اجتماعی را خورده و آن‌ها را به اشتراک گذاشته‌اند.

تحقیق یادشده با همکاری بیش از ۶۰۰۰ آمریکایی از ۱۹ فوریه تا ۴ مارس صورت گرفته و بر اساس آن اکثر آمریکایی‌ها رهبران و فعالان سیاسی را عامل اصلی انتشار اخبار جعلی و دروغین می‌دانند. همچنین مردم آمریکا توقع دارند روزنامه‌نگاران هم برای حل این مشکل تلاش کنند. تنها ۹ درصد از بزرگ‌سالان آمریکایی هم بر این باورند که شرکت‌های فناوری مسئولیت خود برای مقابله با اخبار جعلی و دروغین را به‌درستی انجام داده‌اند. ۵۶ درصد از پاسخ‌دهندگان نیز گفته‌اند شرایط در زمینه انتشار اخبار جعلی در ۵ سال آینده بدتر خواهد شد.

تازه ترین ها
اس‌کی
1405/07/23 - 10:59- آمریکا

اس‌کی هاینیکس برای احداث کارخانه جدید در آمریکا شرط گذاشت

اس‌کی هاینیکس احداث کارخانه جدید در آمریکا را به افزایش صادرات تجهیزات تراشه‌سازی آمریکا به چین مشروط کرد.

هک
1405/07/23 - 10:57- جرم سایبری

هک پالایشگاه نفت روسیه توسط هکرهای قزاقستانی

محققان اعلام کردند که هکرهای مرتبط با قزاقستان پالایشگاه نفت روسیه را هدف قرار دادند و به شبکه دولتی شهری روسیه نفوذ کردند.

اختلال
1405/07/23 - 10:43- تروریسم سایبری

اختلال سایبری در بزرگ‌ترین واردکننده خودرو در اراضی اشغالی

وقوع یک حادثه سایبری موجب اختلال در فعالیت‌های کول‌موبیل، بزرگ‌ترین واردکننده خودرو در سرزمین‌های اشغالی، شده است.