about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شبکه‌های اجتماعی راه جدید هکرها برای نفوذ

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ با فراگیری سیستم‌های احراز هویت دوربین محور، هکرها می‌توانند با بازسازی چهره سه‌بعدی کاربران با عکس‌هایی که از آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده، سیستم احراز هویت را فریب دهند و به‌سادگی به تجهیزات آن‌ها نفوذ کنند.

بسیاری از تجهیزات دیجیتال این روزها برای احراز هویت کاربران و اطمینان از این‌که کسی غیر از صاحب دستگاه نمی‌تواند وارد آن شود، از داده‌های بیومتریک استفاده می‌کنند. مثلاً ورود به آی‌فون یا دیگر گوشی‌های هوشمند با اثرانگشت‌هایی که پیش‌تر به گوشی معرفی‌شده، یا ورود به لپ‌تاپ از طریق آنالیز چشم یا چهره کاربر با دوربینی که روی آن نصب است.

اما بهره‌گیری از داده‌های یکتای بیومتریک برای ارتقای امنیت، آسیب‌پذیری‌های امنیتی یکتا و جدیدی هم پدید آورده که کار هکرها را برای نفوذ به سیستم‌های شما آسان می‌کند. مثلاً اگر احراز هویت از طریق رؤیت صورت کاربر انجام شود، چطور باید مطمئن شد آنچه در برابر دوربین قرارگرفته واقعاً صورت کاربر است یا تصویری از صورت او؟

تجهیزات دیجیتالی که رمزشان با مشاهده صورت کاربر گشوده می‌شود، اخیراً حسگرهای حرکتی مخصوصی تعبیه کرده‌اند تا مطمئن شوند آنچه در برابر دوربین قرارگرفته صورت «زنده» یک کاربر است و نه تصویری ساکن از او. برخی از این سیستم‌ها حتی از کاربران می‌خواهند که حرکت خاصی از خود نشان دهند: مثلاً رو به دوربین با چشم‌چپ چشمک بزنند، یا ابروی راست خود را بالا دهند.

بااین‌همه، هکرها بازهم توانسته‌اند برای فریب این حسگرها راه‌های منحصربه‌فردی پیدا کنند. در مقاله‌ای علمی که در سمپوزیوم امنیتی «یوزنیکس» (از بزرگ‌ترین گرد هم‌آیی‌های هکرهای جهان) در هفته‌های گذشته ارائه شد، گروهی از پژوهشگران نشان دادند که با استفاده از «واقعیت مجازی» و بهره‌گیری از تصاویری که خود کاربران در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند، می‌توان مدلی مجازی از آن‌ها را بازسازی کرد که می‌تواند به‌سادگی سیستم احراز هویت را فریب دهد و حتی کارهایی که از کاربر خواسته‌شده را انجام دهد: ابرو بالا بی اندازد یا چشمک و لبخند بزند.

این مدل مجازی که با تصاویر با رزولوشن بالا از اکانت‌های کاربران در فیس‌بوک و توییتر و... ساخته می‌شود، بااتصال به یک هدست VR واقعیت مجازی، ازجمله Oculus فرآیند احراز هویت و حسگرهای حرکتی را هم‌زمان فریب می‌دهد.

همه پنج سیستم احراز هویتی که در این پژوهش بررسی‌شده‌اند، در مقابل این تکنیک نوین نفوذ آسیب‌پذیر بوده‌اند. عکس‌های باکیفیتی که از خود در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنید، مستقیماً به کمک هکرها می‌آیند تا بتوانند هویت شمارا جعل و از آن برای ورود به دستگاه‌ها و تجهیزاتی که متعلق به شماست استفاده کنند. حتی تصاویر کم کیفیت هم امکان جعل را فراهم می‌کنند، ولی احتمال موفقیت تصاویر کم کیفیت کمی هم کاهش می‌یابد.

هکرهایی که این پژوهش را انجام داده‌اند می‌گویند: «حرف ما این است که نوع کاملاً تازه‌ای از حملات سایبری به‌زودی به راه خواهد افتاد که تهدیدی جدی برای همه سیستم‌های احراز هویت دوربین محور است و محور این حملات تکنولوژی واقعیت مجازی و مدل‌سازی سه‌بعدی است.»

به اعتقاد آن‌ها تنها در صورتی امنیت این سیستم‌ها ارتقا می‌یابد که داده‌های بررسی پذیر دیگری هم برای احراز هویت از کاربران خواسته شود تا مطمئن شوند آن‌کسی که در برابر دوربین چشمک می‌زند خود کاربر است، نه مدلی سه‌بعدی از او که از عکس‌های عمومی خودش ساخته‌شده. یکی از راه‌های پیشنهادی آن‌ها بررسی داده‌های حرارتی است که از پوست کاربران ساطع می‌شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.