about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مشهورترین شبکه‌های اجتماعی در آمریکا حساب‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور فعلی ایالات متحده را برای مدت‌های مختلفی تعلیق کرده‌اند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  به نقل از انگجت، روز گذشته دونالد ترامپ با ارسال پیام‌هایی در توئیتر و فیس‌بوک حامیان خود را به اعتراض در برابر کنگره و برگزاری تظاهرات برای اعتراض به آنچه که وی تقلب در انتخابات ریاست جمهوری می‌داند، دعوت کرد.

به دنبال تسخیر کنگره توسط حامیان ترامپ و رفتار خشونت آمیز آنها در قبال پلیس و نیروهای امنیتی، رئیس جمهور آمریکا در توئیت های بعدی خود اگر چه خواستار آرامش شد، اما از حامیان خود نخواست که از حضور در کنگره خودداری کنند و حتی آنها را به بازگشت به منازلشان دعوت نکرد.
در نتیجه توئیتر ابتدا بازنشر و لایک توئیت های مروج خشونت ترامپ را ممنوع کرد و سپس دسترسی وی به حساب کاربری اش را به مدت ۱۲ ساعت تعلیق کرد و هشدار داد اگر ترامپ باز هم قوانین توئیتر را نقض کند، این بار حساب کاربری وی به صورت دائمی مسدود می‌شود.

فیس‌بوک هم که تا به حال چندان در برابر ترویج خشونت توسط ترامپ مواضع سختی نگرفته بود، اعلام کرد محدودیت‌های تازه ای را بر علیه دونالد ترامپ اعمال می‌کند. بر این اساس ترامپ تا ۲۴ ساعت آینده حق ارسال هیچ مطلبی را در فیس‌بوک ندارد.
اینستاگرام هم که زیرمجموعه فیس‌بوک است همین محدودیت ۲۴ ساعته را بر علیه ترامپ اعمال کرده است.
رئیس جمهور آمریکا قبلاً ویدئویی را نیز در این شبکه‌های اجتماعی ارسال کرده و نتایج انتخابات را جعلی نامیده و حامیان خود را به عنوان افرادی بسیار خاص مورد ستایش قرار داده بود. این ویدئو بعد از مدتی توسط فیس‌بوک به علت نگرانی از تشدید خشونت‌ها در آمریکا حذف شد.
فیس‌بوک ساعاتی قبل بیانیه‌ای صادر و اعلام کرده بود از خشونت‌ها در پایتخت آمریکا وحشت زده شده و این رویدادها را امری اضطراری می‌داند و بر همین اساس با آنها برخورد می‌کند. این شبکه اجتماعی اعلام کرد تمامی محتوای ارسالی در ستایش خشونت طلبان حمله کننده به کنگره و نیز در حمایت از نقض حکومت نظامی روزهای آینده در واشنگتن را پاک می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.