about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

شایعات تازه در مورد عرضه ساعت جدید اپل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ احتمال افزوده شدن قابلیت‌های متعدد به این ساعت برای افزایش سازگاری آن با آیفون 7 که در اواخر تابستان عرضه می‌شود ازجمله اخباری است که این روزها به گوش می‌رسد.

گفته می‌شود با توجه به عدم استقبال گسترده از نسل اول ساعت اپل، این شرکت بازنگری اساسی در نسل دوم ساعت یادشده به عمل‌آورده و به‌خصوص آن را ازنظر سخت‌افزاری تقویت کرده است.

احتمال می‌رود که Apple Watch 2 در سه‌ماهه چهارم سال جاری میلادی عرضه شود. کارشناسان معتقدند اپل باید امکاناتی را در این ساعت بگنجاند تا این تصور که ساعت مذکور یک کالای لوکس و غیرضروری است برطرف شود و مردم احساس کنند برای برطرف کردن نیازهایشان واقعاً به ساعت‌های یادشده نیاز دارند.

Apple Watch 2 هم در مدل‌های متنوعی عرضه می‌شود و گفته می‌شود مدل لوکس این ساعت 4000 دلار قیمت خواهد داشت و ازنظر طراحی به‌گونه‌ای خواهد بود که می‌تواند با رقبای سرسختی همچون Rolex، Omega  و TAG Heuer رقابت کند.

سازگاری کامل با شبکه‌های وای‌فای برای تسهیل اتصال به آیفون، باریک‌تر شدن به میزان 30 درصد و افزایش امکانات موجود برای کنترل سلامت و مدیریت تمرینات ورزشی ازجمله قابلیت‌های Apple Watch 2 خواهد بود.

در Apple Watch 2 از یک دوربین FaceTime سازگار با شبکه وای‌فای برای اولین بار استفاده می‌شود که برقراری تماس‌های ویدئویی را تسهیل می‌کند. باتری این گوشی هم پس از هر بار شارژ تا 48 ساعت پاسخگوی نیاز کاربران خواهد بود.

تازه ترین ها
سرقت
1404/04/08 - 11:08- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۲.۲ میلیون نفر در حمله سایبری به فروشگاه‌های آمریکایی

شرکت هلندی آهولد دلهایزه که مالک ده‌ها برند بزرگ سوپرمارکت‌های آمریکایی است، اعلام کرد اطلاعات بیش از ۲.۲ میلیون نفر در جریان یک حمله سایبری در نوامبر گذشته از سیستم‌های این شرکت به سرقت رفته است.

هدفگذاری
1404/04/08 - 10:59- آمریکا

هدفگذاری هزینه‌های اعضای ناتو

متحدان ناتو این هفته به توافقی دست یافتند که بر اساس آن، هزینه‌های دفاعی خود را ظرف یک دهه به ۵٪ از تولید ناخالص داخلی افزایش خواهند داد.

نقض
1404/04/08 - 10:47- اروپا

نقض قوانین حریم خصوصی داده‌های اروپا توسط بامبل

بر اساس شکایتی که توسط یک سازمان تأثیرگذار در حوزه حریم خصوصی داده‌ها تنظیم شده، همکاری شرکت برنامه بامبل با اوپن ای آی، نقض مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا محسوب می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.