about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شارژ بی‌سیم ابزارها با امواج مایکرو

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ انتقال انرژی از طریق هوا اولین بار در زمان نیکولا تسلا (Nikola Tesla) در دهه‌ی 1890 ایجاد شد. با وجود این نمونه‌های ساخته شده توسط وی هیچ‌گاه به بهره‌برداری نرسید. در چندین سال گذشته نیز شرکت‌های مختلف بسیاری در تلاش هستند به فناوری شارژ بی‌سیم از طریق هوا دست پیدا کنند. محصولات ساخته شده توسط این شرکت‌ها را نیز به سختی می‌توان انتقال دهنده‌ی بدون سیم نامید؛ زیرا تلفن هوشمند یا ابزار موردنظر حتماً باید روی یک پایه‌ی مشخص قرار گرفته یا حداکثر تا چند سانتیمتر توانایی جابه‌جایی دارند.

به تازگی مهندسان دانشگاه‌های دوک، واشنگتن و صندوق سرمایه‌گذاری مشارکت‌های فکری نوآوری آمریکا (Intellectual Ventures' Invention Science Fund)، بیان کردند با فناوری‌های امروزی نیز می‌توان یک سیستم شارژ بی‌سیم مناسب ایجاد کرد و تنها باید طراحی شود. این گروه بعد از بررسی چندین روش مختلف تصمیم گرفتند از فراماده‌ی مصنوعی1 (synthetic metamaterials) ساخته شده از سلول‌های الکتریکی، استفاده کنند.

یکی از پژوهشگران دانشگاه دوک گفت: «درست همانند یک لنز که اشعه‌ی نور را دریافت و آن را در نقطه‌ای متمرکز می‌کند. تا زمانی که در یک ‌فاصله‌ی مشخص قرار داشته باشید می‌توانید یک آنتن بسازید که انرژی الکتریسیته را دریافت و آن را متمرکز می‌کند.»

در نتیجه‌ی استفاده از ماده و روش ذکر شده، وسیله‌ای به شکل و اندازه‌ی یک تلویزیون معمولی ساخته شد که می‌تواند امواج مایکرو را دریافت و آن را تا شعاع 10 متری روی یک تلفن هوشمند یا هر وسیله‌ی دیگری متمرکز کرده و چندین وسیله را به‌صورت همزمان شارژ کند.

محققان ادعا می‌کنند: «این وسیله با متمرکز کردن مستقیم امواج مایکرو روی وسایل موردنظر از وارد کردن آسیب ناخواسته به مردم، حیوانات و دیگر لوازم موجود در محیط جلوگیری می‌کند.»

پروژه‌ی مذکور هنوز با چالش‌های متعددی همراه است. به عنوان مثال ابزار مذکور باید بتواند در زمانی که یک انسان یا حیوانی خانگی در مسیر امواج قرار می‌گیرند، به سرعت جلوی ارسال امواج را بگیرد؛ بنابراین نرم‌افزار و کنترل‌کننده‌ی آنتن این فناوری باید بهبود پیدا کنند.

پژوهشگران اشاره کردند مشکلات مذکور در حال برطرف سازی هستند؛ اما هنوز زمانی برای عرضه‌ی محصول نهایی اعلام‌نشده است.

 

____________________________________________________

1 - فراماده، به ماده مرکبی گفته می‌شود که دارای خواص نامتعارف الکترومغناطیس در ساختار وجودی خود است. آنچه این مواد را غیرمعمول کرده، خاصیت ضریب شکست منفی نور در آن‌ها است، به این معنا که این مواد نور را در جهت مخالف مواد عادی منکسر می‌کنند.

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.