about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سی گیت در دام افتاد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت آمریکایی سی گیت (Seagate)، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تجهیزات ذخیره‌سازی اطلاعات در جهان، توسط حمله فیشینگ گروهی از هکرها، هک شد. در این عملیات هکری، اطلاعات مالیاتی تعداد کثیری از کارمندان فعلی و گذشته این شرکت آمریکایی به سرقت رفت. این اطلاعات، موارد مهمی نظیر میزان حقوق و برخی اطلاعات شخصی دیگر کارمندان را شامل می‌شود.
این حمله نیز با استفاده از یک ایمیل آلوده به بدافزار انجام شده است. ایمیل مذکور به نحوی بوده که کارمندان گمان کردند این ایمیل از طریق مدیریت شرکت برای آن‌ها ارسال شده است. همین موضوع سبب شده تا آن‌ها ایمیل مذکور را بگشایند و به بدافزار سرقت اطلاعات آلوده شوند.
سخنگوی شرکت سی گیت دراین‌باره گفت: «زمانی که ما متوجه حضور این بدافزار در سامانه داخلی شرکت شدیم، بلافاصله مقامات دولت فدرال را در جریان این موضوع قرار دادیم و هم‌اکنون آن‌ها در حال تحقیق بر روی جوانب این حمله هستند. ما نمی‌توانیم به‌صورت دقیق آمار اطلاعات مسروقه را اعلام کنیم اما در بهترین حالت، تعداد آن‌ها کمتر از 10 هزار عدد است.»
سی گیت، یکی از ده‌ها شرکتی است که طی ماه‌های گذشته هدف حملات سرقت اطلاعات قرار گرفته است. گرچه این حملات، مدل بسیار ساده‌ای دارند؛ اما به دلیل عدم توجه برخی از کارکنان شرکت‌های خصوصی و یا دولتی، سالانه هزاران نفر از کارمندان در سراسر جهان را در دام خود گرفتار می‌کنند. کارشناسان توصیه می‌کنند که ساده‌ترین راهکار مقابله با این نوع حملات، اعتماد نکردن به ایمیل‌های ناشناس و باز نکردن آن‌ها است.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد