about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

سیستم پیام رسان اپل به چالش کشیده شد

اپل می‌تواند پیامهای اپلیکیشن iMessage را بخواند و این اقدام با یک دستور دولتی امکان پذیر است

اوایل سال جاری اپل اعلام کرد: مکالماتی که از طریق اپلیکیشن iMessage و FaceTime انجام می‌شود با رمز گذاری (E۲EE) که به آن رمزنگاری پایانه به پایانه گفته می‌شود محافظت شده و هیچ کس جز فرستنده و گیرنده نمی‌تواند آنها را بخواند و حتی اپل نیز نمی‌تواند این اطلاعات را رمزگشایی کند. این درحالی است که شرکت امنیتی "کوارکس‌لب" در پاریس این ادعا را رد کرد.
در همایش امنیتی " Hack in the Box" که در کوالالامپور برگزار شده بود شرکت امنیتی "کوارکس‌لب" اظهار داشت: اپل می‌تواند پیامهای اپلیکیشن iMessage را بخواند و این اقدام با یک دستور دولتی امکان پذیر است.
محققان اظهار داشتند که هیچ شواهدی مبنی بر این موضوع وجود ندارد که iMessage رمزگشایی شده و یا درحال رمزگشایی شدن است اما شرکت اپل و یا دولت آمریکا می‌توانند این امر را اجرایی کند.
این شرکت امنیتی اعلام کرد که رمزنگاری پایانه به پایانه براساس ادعای اپل وجود دارد اما ضعف در ساختار کلیدی است که توسط اپل کنترل می‌شود آنها می‌توانند یک کلید را هرگاه بخواهند تغییر دهند و پیامهای iMessage ما را بخوانند.
این پیامها توسط هکرها قابل دسترسی نیست چرا که آنها باید روی دستگاه کنترل فیزیکی داشته باشند و یا بدافزارهای مورد نظر خود را روی آن نصب کرده باشند، اما کارمندان اپل با یک حکم دادگاه می‌توانند زیرساخت را بدون در دست داشتن دستگاه کنترل کنند.
اپل به دنبال افشاسازی ادوارد اسنودن درباره اقدامات سازمان امنیت ملی آمریکا ادعاهای خود را درباره رمزگذاری امنیتی مطرح کرده بود.

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.