about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان یک سیستم پیشرفته هوش مصنوعی را ساخته اند که می‌تواند مناطقی از تصویر را پیش بینی کند که یک فرد آنجا را نگاه می‌کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ دانشمندان دانشگاه کاردیف یک سیستم پیشرفته هوش مصنوعی (AI) را ایجاد کردند که می‌تواند به طور دقیق مناطقی از تصویر را پیش بینی کند که یک فرد به احتمال زیاد آنجا را نگاه می‌کند.

به گزارش techxplore، بر اساس مکانیک مغز انسان و توانایی آن در تشخیص تفاوت میان بخش‌های مختلف یک تصویر، محققان می‌گویند این سیستم جدید به‌طور دقیق‌تر از هر چیزی که قبلاً ساخته شده، بینایی انسان را ردیابی می‌کند. کاربرد‌های این سیستم جدید در حوزه رباتیک، ارتباطات چندرسانه ای، ویرایش خودکار تصاویر و یافتن تومور‌ها در تصاویر پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گروه تحقیقاتی محاسبات چند رسانه‌ای در دانشگاه کاردیف اکنون در حال برنامه ریزی سیستم برای کمک به رادیولوژیست‌ها است. نتایج مربوط به این سیستم در مجله Neurocomputing ارائه شده است. این تیم در مطالعه خود از یک الگوریتم کامپیوتری یادگیری عمیق به نام شبکه عصبی کانولوشنال استفاده کردند که برای تقلید از شبکه عصبی به هم پیوسته در مغز انسان طراحی شده است و به طور خاص بر روی قشر بینایی مدل شده است.

این تیم در مطالعه خود، از یک پایگاه داده عظیم از تصاویر استفاده کردند که در آن هر تصویر قبلاً توسط انسان‌ها ارزیابی یا مشاهده شده بود سپس این تصاویر به الگوریتم وارد شدند و با استفاده از نوعی هوش مصنوعی به نام یادگیری عمیق، سیستم به آرامی شروع به یادگیری از تصاویر کرد تا جایی که می‌توانست به دقت پیش‌بینی کند کدام قسمت‌های تصویر برجسته‌تر هستند.

دکتر هانتائو لیو، یکی از نویسندگان این مطالعه، از دانشکده علوم کامپیوتر و انفورماتیک دانشگاه کاردیف، می‌گوید: "این مطالعه نشان داده است که سیستم پیشرفته ما که از آخرین پیشرفت‌ها در یادگیری ماشین استفاده می‌کند، برتر از سایر سیستم‌ها است. کد این سیستم را ما به صورت رایگان در دسترس همه قرار گرفته است تا همه بتوانند از این برنامه بهره ببرند."

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/30 - 22:30- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت هویت دیجیتال کودکان

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که از هر 50 کودک، یک نفر در معرض سرقت هویت دیجیتال قرار دارد.

همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.