about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سیاست سایبری بایدن در قبال چین

مؤسسه مطالعات بین‌الملل شانگهای چین ضمن پرداختن به سیاست سایبری دولت جدید آمریکا در قبال چین، خواستار مذاکرات سایبری سطح بالا میان این دو کشور شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مؤسسه مطالعات بین‌الملل شانگهای چین (Shanghai Institutes for International Studies) در گزارشی اعلام کرد، انتظار می‌رود جو بایدن مذاکرات آمریکا با چین در مورد امنیت سایبری را از سر گیرد؛ اما به رقابت شدید خود علیه پکن ادامه خواهد داد تا برتری خود در راهبرد سایبری و حاکمیت فضای سایبری جهانی را حفظ کند.

در این گزارش آمده دولت بایدن به سیاست سخت سایبری دونالد ترامپ و رقابت شدید راهبردی این کشور علیه چین ادامه خواهد داد؛ اما بااین‌وجود فضایی برای همکاری و گفتگو وجود خواهد داشت.

طبق این گزارش که در اوایل ماه فوریه منتشر شد، مانند دوران ترامپ رقابت همچنان مشخصه تعامل سایبری چین و ایالات‌متحده در دولت بایدن خواهد بود؛ اما هم‌زمان سیگنال‌های اولیه پکن و واشنگتن نشان داده‌اند که زمینه همکاری‌های سایبری در سال‌های آینده همچنان وجود دارد.

این اندیشکده خواستار بازگشت ارتباطات بین این دو کشور در سطح بالا برای همکاری در مورد موضوعات سایبری ازجمله تجارت دیجیتال، جریان فرامرزی داده‌ها، جرائم اینترنتی و هنجارهای فضای سایبری شد. اندیشکده یادشده به دولت چین در زمینه سیاست خارجی و امنیت بین‌الملل مشاوره می‌دهد و ریاست شورای امور علمی آن را یانگ جیمیان (Yang Jiemian)، برادر دیپلمات ارشد چین، یانگ جیچی (Yang Jiechi) بر عهده دارد.

دولت بایدن مدعی شده در پاسخ به تهدیدات فزاینده چین و روسیه که واشنگتن را به خطر می‌اندازد، با آغاز یک ابتکار فوری، امنیت سایبری را جزء اولویت‌های خود قرار خواهد داد.

تحلیلگران گفته‌اند، پس از تلاش دولت ترامپ برای جلوگیری از استفاده كشورها از فناوری 5G شرکت مخابراتی هوآوی و اظهار نگرانی در مورد جاسوسی و سرقت مالکیت معنوی چینی‌ها، این دو کشور همچنان برای سلطه در حوزه سایبری به مبارزه خود ادامه خواهند داد.

به گفته جو بایدن چین با رقابت شدید ایالات‌متحده روبرو خواهد شد و نشان داده که او نسبت به دوران ترامپ خط سخت‌تری را علیه پکن حفظ خواهد کرد؛ البته برای تعامل با چین بر همکاری با متحدان خود تمرکز بیشتری خواهد داشت.

چن دونگشیائو (Chen Dongxiao) رئیس این اندیشکده در گزارش یادشده هشدار داد که سیاست بایدن در قبال چین ادامه میراث ترامپ یعنی مهار و سرکوب چین خواهد بود. او همچنین پیش‌بینی کرد رقابت در تحول دیجیتال سایبری و قانون‌گذاری در فضای سایبری بیشتر خواهد شد.

دونگشیائو نوشت، پیش‌ازاین جهت‌گیری سیاست‌ها تا حد زیادی برای ایجاد پیچیدگی در روابط کلی چین و آمریکا ازجمله پویایی دوجانبه در فضای سایبری و حوزه دیجیتال بود.

مؤسسه مطالعات بین‌الملل شانگهای چین در ادامه این گزارش می‌نویسد، بایدن قصد دارد با متحدانش در یک جبهه متحد علیه چین و روسیه کار کند و رهبری ایالات‌متحده را در شکل دادن قوانین جهانی سایبری دوباره برقرار کند و هم‌زمان تلاش می‌کند تا شرکت‌های فن‌آوری چینی و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات چین را محدود کرده و نفوذ پکن را در حاکمیت فضای سایبری تضعیف کند.

مؤسسه فوق می‌افزاید، ازنظر دولت بایدن امنیت سایبری باید امنیت ملی و رفاه اقتصادی را برقرار کند تا برتری راهبردی آمریکا نسبت به چین حفظ شود. تیم بایدن مشاهدات ترامپ در خصوص توسعه سایبری و امنیت سایبری را مدنظر قرار داده و علاوه بر آن متعهد به اجرای یک راهبرد سایبری می‌شود که هم در خدمت اقتصاد و امنیت ملی آمریکا است و هم به دنبال حفظ برتری آمریکا در چشم‌انداز فناوری جهانی در برابر چین و روسیه است.

محققان این مؤسسه به‌منظور مقابله با تهدیدات سایبری از دو طرف خواستند تا گفتگوی سایبری سطح بالا را بازیابی کنند، نهادهای سایبری مرتبط با سازمان ملل را تقویت کنند و برای همکاری در مسائلی مانند هوش مصنوعی پلتفرم‌های سایبری طراحی کنند.

این اندیشکده خواستار سه موضوع دیگر هم شد، اینکه برای فضای سایبری قوانین بین‌المللی وضع شود، مکانیسمی طراحی شود تا خطرات امنیتی تأمین‌کنندگان زیرساخت‌های دیجیتال را ارزیابی کند و برای مدیریت بحران‌هایی که مسائل سایبری در آن‌ها دخیل هستند گفتگوهای نظامی انجام شود.

در انتهای این گزارش نیز ادعاشده، ثبات استراتژیک سایبری تا حد زیادی به نحوه تعامل رقبای استراتژیک با یکدیگر بستگی دارد. چین و آمریکا همچنین می‌توانند در خصوص تعامل دوجانبه در قوانین سایبری با یکدیگر گفتگو کنند تا در مورد اهداف، قابلیت‌ها و رفتارهای سایبری یکدیگر به یک درک و تفسیر بهتری برسند و کمک کنند حوادث سایبری به بحران و نزاع سایبری تبدیل نشوند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.