about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

سیاست تکراری برای کاهش اخبار جعلی

پایگاه داده وزارت امنیت داخلی آمریکا، وبلاگ نویسان و رسانه های اجتماعی را زیر نظر قرار می دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از engadget؛ نگرانی ها در رابطه با تاثیرات اخبار جعلی و پروپاگاندا همچنان بسیار زیاد است؛ به علاوه، مقامات امریکایی برای کاهش این اطلاع رسانی غلط مصمم هستند خروجی رسانه ها را زیرنظر قراردهند. وزارت امنیت داخلی ایالات متحده با انتشار بیانیه ای برای شرکت های رسانه ای اعلام کرد، می تواند 290 هزار مرکز و فرد تاثیرگذار در این حوزه در سراسر جهان را رصد کند. این مراکز و افراد شامل رسانه های خبری، وبلاگ نویسان و حساب های کاربری برجسته شبکه های اجتماعی می شود. سامانه نامبرده، قابلیت شناسایی اطلاعات فرد اعانه دهنده را داشته و امکان جستجوی افراد و خروجی ها از طریق مکان جغرافیایی، تمرکز و گرایش های آن ها را به این وزارت خانه می دهد. 

این نخستین اقدام امریکا در زیرنظر قراردادن رسانه ها نیست (پلیس فدرال این کشور نیز قبلا فعالیت های مشابهی داشته) و هیچ نشانه ای از جمع آوری اطلاعات محرمانه وجود ندارد. در طرف مقابل، موجودیت این پایگاه داده می تواند مشکل زا باشد؛ زیرا می تواند به نحوه  فعالیت های روسیه و دیگر کشورها در خاتمه دادن به ادامه این مباحث کمک کند. به علاوه، نگرانی هایی در رابطه با اعمال فشار روی خبرنگاران داخلی و شخصیت های فضای مجازی که این عرصه را به چالش می کشند وجود دارد.

همانطور که رسانه (Gizmodo) نیز پیش از این اشاره کرده بود، ابهام در رفتار وزارت امنیت داخلی نیز نوعی نگرانی به شمار می رود. این وزارت خانه به خود اجازه جمع آوری هرگونه اطلاعاتی که می تواند مربوط به افراد تاثیرگذار باشد را می دهد. آیا این داده ها صرفا اطلاعاتی مانند سابقه کار  بوده یا معلومات حساسی هستند که می توانند مورد سوء استفاده قرار گیرند؟ در هر صورت، این پایگاه داده می تواند برای وبلاگ نویسان و شخصیت های برجسته شبکه های اجتماعی که تاکنون تجربه چنین بررسی های دقیق دولتی را نداشته، مشکلاتی را به وجود آورد.
 

تازه ترین ها
مشارکت
1405/06/31 - 09:28- آسیا

مشارکت چین و ماداگاسکار برای مقابله با کلاهبرداری‌های مخابراتی

چین و ماداگاسکار نخستین عملیات مشترک خود را علیه کلاهبرداری‌های مخابراتی آغاز کردند.

راه‌اندازی
1405/06/31 - 09:21- آسیا

راه‌اندازی استودیو گجت‌های پوشیدنی در امارات

شورای امنیت سایبری امارات با همکاری مِتا، نخستین برنامه «Wearables Studio UAE» را راه‌اندازی کردند.

حکم دادگاهی برای توقف جمع‌آوری داده‌های کاربران لینکدین

لینکدین حکم دادگاهی از یک قاضی در کالیفرنیا مبنی بر توقف جمع‌آوری انبوه داده‌های کاربران دریافت کرد.